Ana SayfaDizilerKefaret 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan'ı Terk Mi Ediyor?

İlgili Postlar

Kefaret 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’ı Terk Mi Ediyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 30. yeni bölümüyle 13 haziran pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinan işi gereği, o kadınla görüşmesi gerektiğini Zeynep’e anlatır. Zeynep, bu işe karşı çıkar. Sinan, Zeynep’in tepkisine rağmen görevine devam eder. Ahmet, Arzu’nun yerini bulup yanına gider. Kefaret 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Sinan’ı terk mi ediyor?

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Sinan’ı Terk Mi Ediyor?

Kefaret 30. bölüm 2. fragmanında; Münüre Zeynep’e, mesaj çekip hemen evini boşaltmasını istiyor. Sinan, Zeynep’in ev aradığını öğreniyor ve ablasına bu işin altından da onun çıkacağından emin olduğunu söylüyor. Zeynep ile Sinan’ın, araları iyice bozuluyor.

İşte Kefaret 30. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Selena, tarihi eser kaçakçılığından sorguya alınır. Avukatı olarak Bahri, mahkemeye girer. Sikkeler sahte çıktığı için Selana, serbest bırakılır. Hemen, Sude’yi alıp gitmek ister. Ama Fulya, Selana’yı ölümle tehdit eder.

Selena, tek başına bırakıp gitmek zorunda kalır. Bu arada Sude’nin mahkeme günü gelir. Hakim Sude’nin, velayetini Ayşe’ye verir. Ayşe, bunu duyar duymaz Sude’yle birlikte çiftliğe gider.

Zeynep ve çocuklarına da, istedikleri zaman Sude’yi görmeye gelebileceklerini söyler. Durumu öğrenen Ahmet, Ayşe hanımın bu tavır değişikliğinin geçirdiği ameliyattan olabileceğini düşünür. Arzu, Şule’nin köy evine yerleşip orada yaşamaya başlar.

Alp Meltem’e, okulun tapusunun onun üzerine değil kendi üzerine olduğunu söyler. Zeynep’le anlaşıp okulu beraber işletebileceklerini söyler. Meltem, buhram geçiriyor ve kızını bırakıp gider.

Zeynep Ahmet’i arayıp, Meltem’in gittiğini gelip kızını götürmesini ister. Ahmet, kızına bakmaya çalışır. Meltem, yaptığından pişman olup iki gün sonra gelip kızını alır. Daha sonra Zeynep’in yanına gidip, onunla birlikte çalışmayı kabul ettiğini söyler.

Zeynep, Sahra’nın hatırına kabul eder. Sude’den ayrılan Zeynep, ne yapacağını bilemez. Münevver, kocasıyla arası bozulur ve Zeynep’e gidip evden çıkmalarını oraya, boşanıp kendisinin taşınacağını söyler.

Sinan, Emre’yle birlikte gizli bir operasyon için görevlendirilir. Operasyonda Sinan, güzel bir kadınla yakınlık kurması gerekir. Zeynep, Sinan’ın yanında o kadını görür. Yanlarına gidip Sinan’dan hesap sorar. Sinan ise Zeynep’e, peşini bırakmayan eski sevgilisiymiş gibi davranıp yakasından düşmesini söyler.

 Kefaret 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan’ın İşi Yüzünden Zeynep’le Arası Bozuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler