Ana SayfaDizilerKefaret 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan'ın İşi Yüzünden Zeynep'le Arası Bozuluyor!

İlgili Postlar

Kefaret 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan’ın İşi Yüzünden Zeynep’le Arası Bozuluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sikkeler sahte çıkınca Selena, serbest bırakılıyor. Fulya onu, ölümle tehdit edince Selana çareyi bırakıp gitmekte buluyor. Sude’nin velayetini Ayşe alıyor. Ayşe, Sude’yi de alıp çiftliğe yerleşiyor. Kefaret 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sinan’ın işi yüzünden, Zeynep’le arası bozuluyor.

Pazar Dizileri 2020

Sinan’ın İşi Yüzünden Zeynep’le Arası Bozuluyor!

Kefaret 30. bölüm 1. fragmanında; Sinan işi gereği, o kadınla görüşmesi gerektiğini Zeynep’e anlatıyor. Zeynep, bu işe karşı çıkıyor. Sinan, Zeynep’in tepkisine rağmen görevine devam ediyor. Ahmet, Arzu’nun yerini bulup yanına gidiyor.

İşte Kefaret 30. bölüm 1. fragmanı….

KEFARET 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selena, tarihi eser kaçakçılığından sorguya alınıyor. Avukatı olarak Bahri, mahkemeye giriyor. Sikkeler sahte çıktığı için Selana, serbest bırakılıyor. Hemen, Sude’yi alıp gitmek istiyor. Ama Fulya, Selana’yı ölümle tehdit ediyor.

Selena, tek başına bırakıp gitmek zorunda kalıyor. Bu arada Sude’nin mahkeme günü geliyor. Hakim Sude’nin, velayetini Ayşe’ye veriyor. Ayşe, bunu duyar duymaz Sude’yle birlikte çiftliğe gidiyor.

Zeynep ve çocuklarına da, istedikleri zaman Sude’yi görmeye gelebileceklerini söylüyor. Durumu öğrenen Ahmet, Ayşe hanımın bu tavır değişikliğinin geçirdiği ameliyattan olabileceğini düşünüyor. Arzu, Şule’nin köy evine yerleşip orada yaşamaya başlıyor.

Alp Meltem’e, okulun tapusunun onun üzerine değil kendi üzerine olduğunu söylüyor. Zeynep’le anlaşıp okulu beraber işletebileceklerini söylüyor. Meltem, buhram geçiriyor ve kızını bırakıp gidiyor.

Zeynep Ahmet’i arayıp, Meltem’in gittiğini gelip kızını götürmesini istiyor. Ahmet, kızına bakmaya çalışıyor. Meltem, yaptığından pişman olup iki gün sonra gelip kızını alıyor. Daha sonra Zeynep’in yanına gidip, onunla birlikte çalışmayı kabul ettiğini söylüyor.

Zeynep, Sahra’nın hatırına kabul ediyor. Sude’den ayrılan Zeynep, ne yapacağını bilemiyor. Münevver, kocasıyla arası bozuluyor ve Zeynep’e gidip evden çıkmalarını oraya, boşanıp kendisinin taşınacağını söylüyor.

Sinan, Emre’yle birlikte gizli bir operasyon için görevlendiriliyor. Operasyonda Sinan, güzel bir kadınla yakınlık kurması gerekiyor. Zeynep, Sinan’ın yanında o kadını görüyor. Yanlarına gidip Sinan’dan hesap soruyor. Sinan ise Zeynep’e, peşini bırakmayan eski sevgilisiymiş gibi davranıp yakasından düşmesini söylüyor.

 Kefaret 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’ı Başka Bir Kadınla Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler