Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 37. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci'yle Vedalaşıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 37. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yle Vedalaşıyor!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, sezon finali bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İnci, hamile olduğunu anlayıp evden çekip gider. Han gibi birinden, çocuk doğurmak istemez. İnci’nin hamile olduğunu öğrenin Han, aklını kaybeder. Onu bulmak için yollara düşer. Masumlar Apartmanı 37. bölüm sezon finali 2. fragmanı yayınlandı. Safiye, Naci’yle vedalaşıyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Naci’yle Vedalaşıyor!

Masumlar Apartmanı 37. bölüm 2. fragmanında; Naci, tedavi için yurt dışına gidiyor. Gitmeden önce Safiye’yle vedalaşıyor. Naci Safiye’ye, ölse de kalsa da kendisinin cennetinin o olduğunu söylüyor. Gülben, Esat’dan ayrılıyor. Han İnci’yi, dönmeye ikna edebilecek mi?

İşte Masumlar Apartmanı 37. bölüm 2. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Naci, kızını gördüğüne sevinir. Ancak Safiye’nin yanına gidip ona, babası gibi sürünerek ölmemek için tedavi olmak istemediğini anlatır. Safiye, duyduklarından sonra ona ne diyeceğini bilemez.

Memduh, İnci’nin huzursuz olduğunu fark edip Han’la buluşur. Ona neden İnci’nin, huzursuz olduğunu sorar. Han, çocuk yapmak istediğini ama İnci’nin karar veremediğini söyler. İnci, Han’ın patronunu tehdit ettiğini öğrenir.

Han, İnci’ye bir daha öyle bir şey yapmayacağı için söz verir. Esat’ın memleketten annesi gelir. Gülben ile Esat, çay bahçesinde buluşur. Şennur oğlunu takip edip, Gülben’le tanışır. Gülben, onu görünce huzursuz olur.

Şennur, emri vaki yapıp Gülben’i akşam yemeğe davet eder. Safiye Gülben’e, yemekte nelere dikkat etmesi gerektiğini tek tek anlatır. Gülben, yemeğe gidiyor. Yemekte hiçbir şey yiyemez. Esat, durumu idare etmeye çalışır.

Ama Şennur, Gülben’in normal olmadığını anlar. Esat’ın haberi olmadan Gülben’i arayıp evlerine gelmek istediğini söyler. Oda kabul etmeyince çay bahçesinde buluşuyorlar. Şennur Gülben’e, onun temizlik hastası olduğunu anladığını, eşine ve çocuklarına bakamayacağını söyler.

Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Gülben, Esat’ın telefonlarına cevap vermez. Gidip Anıl’la dertleşir. Naci, Safiye’yi Galata Kulesi’ne götürür. Orada ona tedavi olmayı kabul ettiğini söyler. İnci, Safiye’nin izniyle ilk kez mutfağa girip yemek yapar.

Ablasıyla Han’ın aralarında ne geçtiğini anlamak için gidip Naci’yle konuşur. Han, İnci’yi Naci’nin kaldığı otelden çıkarken görür. Onun her şeyi öğrendiğini düşünüp yine çöp toplamaya gider.

İnci, Han’ın yanına gidip Naci’ye yaptıklarını öğrenmiş gibi yapar. Han, Naci’yi iyileştirmek için onu kazan dairesine kapattığını anlatmaya başlar. İnci ise, duyduklarından sonra yüzüğü çıkarıp atar. Han, onun arkasından gitmemesi için yalvarır.

 Masumlar Apartmanı 37. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Han İnci’nin Gitmesine Engel…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler