Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 100. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ümit Demir'i Vuruyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 100. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ümit Demir’i Vuruyor Mu?

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 100. yeni bölümüyle 9 haziran perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ümit, hamilelik yalanıyla herkesi kandırır. Demir, Ümit’in hamileliğini sonlandırmak için peşine adam takar. Betül, Demir ile Ümit’in fotoğrafını çoğaltıp tüm Çukurova’ya dağıtır. Suç, Ümit’in üzerine kalır. Sevda, kaçarken Demir’e yakalanır. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ümit, Demir’i vuruyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Ümit Demir’i Vuruyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 3 bölüm sonra sezon finali yapacak. Dizinin 100. bölüm fragmanında; Sevda önce Demir’i, Züleyha’yla işledikleri cinayeti itiraf etmekle tehdit ediyor. Daha sonra gidip jandarmaya her şeyi itiraf ediyor. Kerem Ali, hastalanıyor. Fekeli ile Fikret, hastanede göz yaşı döküyor. Ümit, eline aldığı silahla Demir’e seslenip sonra silahını ateşliyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 100. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1401861768738181120

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 99. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, Ümit’in hamile olduğunu öğrendikten sonra ona, bu durumu Demir’le düşündüklerini, eğer bebeği doğurursa onu elinden alacaklarını çocuğuna hasret yaşayacağını söyler.

Eve gelip Sevda’ya, Ümit’in hamile olduğunu söyler. Betül, Ümit’le tanışıp yakınlık kurmak için kendisini onun arabasının önüne atar. Onunla bir araya gelip Züleyha’nın Demir’i, sevmediğini aynı yengesi Hünkar Yaman gibi parayı ve gücü sevdiğini söyler.

Hatta, amcasının mutluluğu Sevda hanımdan bulduğunu, yengesinin Demir’i kullanarak amcasından boşanmadığını anlatır. Ümit, duyduklarından sonra annesine inanmaya başlar. Züleyha, Hünkar Yaman adına açtığı vakfın açılışını yapar.

Oraya Ümit’de gelir. Demir, Ümit’i oradan uzaklaştırmak isterken onun hamile olduğunu öğrenir. Ümit’e, o bebeği hemen aldırmasını onun anne olabilecek bir kadın olmadığını söyler. Aslında karnına yastık saran Ümit, hamile değildir.

Demir, Ümit’in hamile olduğunu öğrendiğini Züleyha’dan saklar. Hemen merdiven altı bir doktor bulup Ümit’i zorla aldırıp bebekten kurtulmak ister. Sevda, Demir’in konuşmasını duyar. Kızıyla konuşmaya gider. Ona, hemen Çukurova’dan gitmesi gerektiğini söyler.

Ümit, Demir’in adamları tarafından kaçırılıp doktorun yanına götürülür. Sevda’nın o adrese jandarma göndermesiyle Ümit, oradan kaçar. Ümit’i yolda bulan Sevda, onu Fekeli’nin konağına götürür.

Ona, Demir’in kızını öldürmekle tehdit ettiğini söyleyip onu bir kaç gün saklamasını ister. Betül, annesinin eline geçen Demir ile Ümit’in fotoğrafını alıp çoğaltır. Çukurova’nın her yerine dağıtır.

Fotoğrafları herkes görür. Fekeli, bunu Ümit’in yaptığını düşünüp Sevda’yı arar ve kızını evinden götürmesini ister. Sevda, hemen eve gidip Züleyha’nın paralarını alıp kızıyla kaçırmak ister. Şermin Demir’in yanına gidip ona, Ümit’in Sevda’nın kızı olduğunu söyler.

Demir, hemen çiftliğe gider ve Sevda’yı kaçmak üzereyken görür. Ona, Fatma Özden diye hitap edip nereye gittiğini sorar.

Bir Zamanlar Çukurova 100. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sevda Kaçarken Demir’e Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler