Ana SayfaDizilerÇukur Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Çukur Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Show Tv’nin fenomen dizisi 4. sezon 39. bölümüyle ekrana son kez geldi. Dizinin final bölümünde; Yamaç, Murtaza’nın sayesinde atıldığı havuzdan kurtuluyor. Ayşe, tam amca Cumali’yi öldürecekken Şahram gelip onu öldürüyor. Çok hasta olan Nehir, oğlu Yamaç’ı Efsun’a emanet ediyor. Koçovalı kardeşler amcalarını öldürüp intikamlarını alıyor. Çukurlular huzur içinde yaşıyor. Çukur dizisi muhteşem bir final bölümüyle ekranlara veda etti.

Pazartesi Dizileri 2020

Çukur Dizisi Ekranlara Veda Etti!

Yamaç’ı öldürdüğünü zanneden Şahram, onu bırakıp amcasının yanına gidiyor. Ayşe, kızının intikamını almak için amca Cumali’nin boynuna yapışıp onu boğmaya çalışıyor. Tam o sırada Şahram geliyor ve Ayşe’yi oracıkta öldürüyor. Daha sonra amca Cumali’ye kalp masajı yapıp kendisine getiriyor.

ÇUKUR DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Murtaza, Yamaç’ı öldürmek için götürdükleri yeri anlayıp, hemen oraya gidip onu havuzdan çıkartıyor. Kalbi durmuş olan Yamaç, tekrar hayata döndürülüyor. Amca Cumali, hastaneden çıkıp hemen Çukur’a gidiyor. Önüne geleni vurup kahveyi talan ediyor.

Aliço vuruluyor. Vartolu onu, çöp arabasında hastaneye taşıyor. Murtaza, gidip Ayşe’nin cansız bedenini buluyor. Onu çatıya çıkardıktan sonra Vartolu’yu arayıp kötü haberi ona veriyor ve daha sonra intihar ediyor. Akın, annesinin ölüm haberini alıyor. Sadece onun bir mezarı olmasını istiyor.

Cumali, gizlice Çukur’a girip Ayşe’nin cesedini oğluna getiriyor. Yamaç Şahram’a, bir mesaj gönderip ondan gönderdiği adrese gelmesini teke tek, hesaplaşmak istediğini söylüyor. Amca Cumali, Şahram’ın oraya gitmemesini istiyor.

Ama Şahram, adamlarıyla birlikte Yamaç’ın verdiği adrese gidiyor.Yamaç, ortaya çelikten bir tabut koyuyor. O gün ikisinden birinin oraya gireceğini söylüyor. İkili kapışıyor. Şahram’ın yenildiğini anlayan adamları silahlarına davranıyor.

Yamaç, çelik tabuta giriyor ve bu sefer ağabeyleri devreye girip Şahram’la adamlarını öldürüyor. Koçovalı kardeşler amcalarını tüm Çukurlularla birlikte kahvede yakalıyor. Ondan Çukur’u terk etmesini istiyor.

Amca Cumali, orayı terk ederken peşinden giden Koçovalı kardeşler onun adamlarını öldürüp onu yaralıyor. Ormanlık alana kaçan amca Cumali’yi, kıskıvrak yakalayan Koçovalı kardeşler onu kazdıkları çukura düşürüyor. Daha sonra onu oraya gömüyor.

Nehir, hasta olduğu için oğlunu Efsun’a emanet ediyor. Yamaç, huzur içinde yaşlanıyor ve hayatını kaybediyor. Öldükten sonra ise, tüm kaybettikleriyle bir araya gelip hasret gideriyor. Koçovalılar aynı masaya oturup fotoğraf çektiriyor.

Çukur 4. Sezon 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler