Ana SayfaDizilerKağıt Ev Dizisi 8. Bölümüyle Final Yaptı! Cemre Akıl Hastanesini Boyluyor!

İlgili Postlar

Kağıt Ev Dizisi 8. Bölümüyle Final Yaptı! Cemre Akıl Hastanesini Boyluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kağıt Ev, ani bir şekilde final kararı aldı. Dizinin final bölümünde; Cemre, anne ve babasının kendisini polise ihbar ettiğini düşünüp evden kaçıyor. Azra’nın evine gidiyor. Onu sapığının elinden kurtarıyor. Azra’nın, babasının sevgilisi olduğunu öğrenince onu öldürmeye çalışıyor. Bülent, geliyor ve Cemre’yi göz altına alıyor. Cemre, akıl hastanesini boyluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cemre Akıl Hastanesini Boyluyor!

Kağıt Ev dizinin final bölümünde; Cemre, Azra’nın çalıştığı kanala gidiyor. Azra, Cemre’nin kanalda olduğunu öğrenip onu eve göndermelerini istiyor. Kapısı çalan Azra, Cemre’nin geldiğini zannediyor. Kapıyı açtığında yaşadığı sitenin bahçıvanıyla karşılaşıyor. Bahçıvan, Azra ile Cihan’ın öpüşürken çektiği fotoğrafı ona verip kendisini de öyle öpmesini istiyor.

KAĞIT EV DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Azra, Bahçıvan ile boğuşurken fırsatını bulup Bülent’i arıyor. O sırada Cemre eve gelip adamın kafasına vuruyor. Azra, adamın kafasından akan kanları görünce onun öldüğünden endişeleniyor. Cemre ise, gayet sakin ‘ölürse ölsün hak etti’ diyor.

Bahçıvan’ın çektiği fotoğrafları Cemre görmesin diye Azra, saklamaya çalışıyor. Ama Cemre, fotoğraflardan birini görüyor. Azra’nın babasının sevgilisi olduğunu anlayıp onun üzerine saldırıyor. İnci’nin değil onu öldürmesi gerektiğini söyleyip Azra’yı boğmaya çalışıyor.

O sırada Bülent geliyor. Cemre’yi, emniyete gönderiyor. Azra, aslında İnci’nin kendisi yüzünden öldüğünü düşünüp hemen yayında bunu açıklamak istiyor. Cihan, Yakup tarafından tehdit edildikten sonra hapishaneye gidiyor.

Aylin’in babası Mert’i, hapiste koruyor ve ona dedesi olduğunu söylüyor. Cihan’la görüşüp, Mert’i orada koruyacağını söylüyor. Bülent Cemre’yi, sorguya alıyor. Ama Cemre, İnci’yi öldürmediğini söylüyor.

Kendi kendini boğazlayıp Bülent’in kendisini darp etmiş gibi göstermeye çalışıyor. Cemre, çocuk büroya gönderiliyor. Artık herkes Cemre’nin İnci’yi öldürdüğünden emin oluyor. İnci Yılmaz cinayetinin davası görülüyor.

Aylin, Cihan ve Mert, her şeyi olduğu gibi anlatıyor. Cemre de mahkemeye çıkıyor. Ama suçu inkar ediyor. Hatta ailesini suçluyor. Bir yıl sonra Mert, hapisten tahliye oluyor. Ancak, ailesinin yüzüne bile bakmıyor.

Aylin ile Cihan, kızlarını hastanede görmeye gidiyor. Cemre, orada deli gibi davranıp hapse girmekten kurtulduğunu söylüyor. Aylin ile Cihan, ayrılıyor. İşsiz kalan Cihan, Yakup’un işlediği cinayetlerin yerini temizleyerek hayatını devam ettiriyor.

Kağıt Ev 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre İkinci Cinayetini De İşliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler