Ana SayfaDizilerKağıt Ev 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre İkinci Cinayetini De İşliyor!

İlgili Postlar

Kağıt Ev 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre İkinci Cinayetini De İşliyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kağıt Ev, 8. bölümüyle 7 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Mert, Cemre’den duyduğu her şeyi kendi yapmış gibi komisere anlatır. Cihan Bülent’e, her şeyi olduğu gibi anlatır. Mert, tutuklanır. Hapiste birileri Mert’i, öldürmeye çalışır. Cihan, Mert’in hayatı üzerinden tehdit edilir. Kağıt Ev 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemre, ikinci cinayetini de işliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cemre İkinci Cinayetini De İşliyor!

Kağıt Ev 8. bölüm 1. fragmanında; Cemre, evden kaçıp Azra’nın yanına gidiyor. Orada, onun boğazına birinin bıçak dayadığını görüyor ve adamın kafasına vurup onu öldürüyor. Daha sonra, babasıyla Azra’nın fotoğrafını görüyor ve asıl ölmesi gereken kişinin onun olduğunu söyleyip onun boğazına sıkmaya başlıyor.

İşte Kağıt Ev 8. bölüm 1. fragmanı…

KAĞIT EV 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Mert, Cemre’den İnci’yi nasıl öldürdüğünü öğrenir. Oralara izlerini bırakar ve Bülent’e, İnci’yi kendisinin öldürdüğünü söyler. Azra, o anları hemen telefonundan görüntüler. Aylin ile Cihan, Mert’in konuşmasına engel olmaya çalışır.

O sırada Cemre gelir ve İnci’yi abisinin öldürmüş olduğuna çok şaşırmış gibi yapar. Aylin, İnci’yi Cemre’nin öldürdüğünü onun hasta olduğunu söyler. Cihan da, aynı şekilde ifade verir. Ama Bülent, yaşı küçük olduğu için suçu Cemre’nin üzerine atmaya çalıştıklarını zanneder.

Bülent, Cemre hariç herkesi emniyete sorguya alır. Eve, olay yeri gelip inceleme yapar. Mert, İnci’nin kendisinden ayrılmak istediğini ve bunu duyunca sinirlenip onun kafasını duvara vurduğunu, daha sonra bostana gömdüğünü, oradan da alıp uçurumdan attığını söyler.

Olay yeri incelemelerinde Mert’in izlerini bulur. Azra, elindeki görüntüleri yayınlar. Cihan’ın evinden yayın yapar. Cemre, yayına katılıp göz yaşı döker. İnci’nin başka bir sevgilisi olduğunu abisinin öğrendiğini ve o yüzden böyle bir şey yaptığını anlatır.

Daha sonra gülmeye başlar. Azra da Cemre’nin, normal olmadığını anlar. Cinayeti onun işlemiş olabilme ihtimalini düşünmeye başlar. Cihan, her şeyi dosdoğru anlatır. Karısını Azra’yla aldattığından da bahseder.

Bülent, Azra’yı da sorguya alır. Azra, Cihan’la ilişkisi olduğunu inkar edemez. Bülent, İnci’nin hem Cihan’la hem de, Mert’le ilişkisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Mert, tutuklanıp ceza evine atılır. Cihan ise, serbest bırakılır.

Bülent, Cemre’yi sorguya almak için eve polis gönderir. Cihan, Aylin’i arayıp kendisini beklemesini Cemre’yle kendisinin konuşacağını söyler. Aylin, polisleri bekletir. O sırada birileri gelip Cihan’ı zorla götürür.

Götürdükleri adam, dediklerini yapmazsa oğlunu hapiste öldüreceğini ima eder. Mert’i ise, iki kişi hapishanenin tuvaletinde kıstırır.

Kağıt Ev 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Cihan Mert’in Hayatı Üzeriden…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler