Ana SayfaDizilerKağıt Ev 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Cihan Mert'in Hayatı Üzeriden...

İlgili Postlar

Kağıt Ev 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Cihan Mert’in Hayatı Üzeriden Tehdit Ediliyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kağıt Ev, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mert, Cemre’den duyduğu her şeyi kendi yapmış gibi komisere anlatıyor. Cihan Bülent’e, her şeyi olduğu gibi anlatıyor. Ama Bülent, ona inanmıyor. Mert, tutuklanıyor. Hapiste birileri Mert’i, öldürmeye çalışıyor. Cihan, Mert’in hayatı üzerinden tehdit ediliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cihan Mert’in Hayatı Üzeriden Tehdit Ediliyor!

Kağıt Ev 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mert, Cemre’den İnci’yi nasıl öldürdüğünü öğreniyor. Oralara izlerini bırakıyor ve Bülent’e, İnci’yi kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Azra, o anları hemen telefonundan görüntülüyor. Aylin ile Cihan, Mert’in konuşmasına engel olmaya çalışıyor.

KAĞIT EV 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

O sırada Cemre geliyor ve İnci’yi abisinin öldürmüş olduğuna çok şaşırmış gibi yapıyor. Aylin, İnci’yi Cemre’nin öldürdüğünü onun hasta olduğunu söylüyor. Cihan da, aynı şeyleri söylüyor. Ama Bülent, yaşı küçük olduğu için suçu Cemre’nin üzerine atmaya çalıştıklarını zannediyor.

Bülent, Cemre hariç herkesi emniyete sorguya alıyor. Eve, olay yeri gelip inceleme yapıyor. Mert, İnci’nin kendisinden ayrılmak istediğini ve bunu duyunca sinirlenip onun kafasını duvara vurduğunu, daha sonra bostana gömdüğünü, oradan da alıp uçurumdan attığını söylüyor.

Olay yeri incelemelerinde Mert’in izlerini buluyor. Azra, elindeki görüntüleri yayınlıyor. Cihan’ın evinden yayın yapıyor. Cemre, yayına katılıp göz yaşı döküyor. İnci’nin başka bir sevgilisi olduğunu abisinin öğrendiğini ve o yüzden böyle bir şey yaptığını anlatıyor.

Daha sonra gülmeye başlıyor. Azra da Cemre’nin, normal olmadığını anlıyor. Cinayeti onun işlemiş olabilme ihtimalini düşünmeye başlıyor. Cihan, her şeyi dosdoğru anlatıyor. Karısını Azra’yla aldattığından da bahsediyor.

Bülent, Azra’yı da sorguya alıyor. Azra, Cihan’la ilişkisi olduğunu inkar edemiyor. Bülent, İnci’nin hem Cihan’la hem de, Mert’le ilişkisi olduğundan şüphelenmeye başlıyor. Mert, tutuklanıp ceza evine atılıyor. Cihan ise, serbest bırakılıyor.

Bülent, Cemre’yi sorguya almak için eve polis gönderiyor. Cihan, Aylin’i arayıp kendisini beklemesini Cemre’yle kendisinin konuşacağını söylüyor. Aylin, polisleri bekletiyor. O sırada birileri gelip Cihan’ı zorla götürüyor.

Götürdükleri adam, dediklerini yapmazsa oğlunu hapiste öldüreceğini ima ediyor. Mert’i ise, iki kişi hapishanenin tuvaletinde kıstırıyor.

Kağıt Ev 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mert’i Kurtarmak İçin Aylin İle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler