Ana SayfaDizilerMaraşlı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hurdacı Maraşlı'nın Babası Mı Çıkacak?

İlgili Postlar

Maraşlı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hurdacı Maraşlı’nın Babası Mı Çıkacak?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maraşlı ile Mahur, aylar sonra kavuşup hasret gideriyor. Savcı Tolga, Savaş’la Maraşlı’yı çağırıp onlara Mehmet İnce’nin kim olduğunu soruyor. Hurdacı, Savaş’tan Necati’yi öldürmesini istiyor. Maraşlı, Necati’nin hayatını kurtarıyor. Hurdacı, Maraşlı’nın babası mı çıkacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Hurdacı Maraşlı’nın Babası Mı Çıkacak?

Maraşlı 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mahur ile Maraşlı, aylar sonra Fuat’ın evinde karşı karşıya geliyor. Maraşlı Mahur’a, kendisinin Mehmet İnce olduğunu söylemiyor. Aynı rolüne devam ediyor. Fuat Maraşlı’nın, Mahur’a yalan söylememesini istiyor.

MARAŞLI 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maraşlı, Mahur’un Mehmet İnce’yi değil Maraşlı’yı sevdiğini söylüyor. Mahur, Maraşlı’yı Dilara’dan kıskanıyor. Maraşlı da Mahur’u, Savcı Tolga’dan kıskanıyor. Tolga, önce Savaşı, sonra Maraşlı’yı yanına çağırıyor.

Onlara Mehmet İnce’nin kim olduğunu soruyor. İkisi de bilmediğini söylüyor. Fuat, arkadaşlarını toplayıp eğer kendisine bir şey olursa, yerine Maraşlı’nın geçeceğini, kendisine gösterdikleri itibarı ona da göstermelerini istiyor.

Mahur’un halası, tefeciler tarafından tehdit ediliyor. Sadik, Maraşlı’dan yardım istiyor. Mahur’un halası da savcıdan yardım istiyor. Maraşlı, Fuat ile birlikte vampir İsmet’i bulup bir daha Makbule hanımı rahatsız etmemesini istiyor.

Ayrıca Fuat ondan on milyon dolar istiyor. O sırada savcı oraya baskın yapıyor. Maraşlı’ya, Mahur’un hatırına onu tutuklamadığını söylüyor. O ise, Maraşlı’nın ismini savcıdan ulu orta ağzına almamasını istiyor.

Tolga Mahur’a, Maraşlı ile aralarında bir şey geçip geçmediğini soruyor. Oda, geçmediğini söylüyor. Fuat ile Maraşlı, on milyon doları alıp Hurdacı’nın yanına gidiyor. Hurdacı ise, adamını gönderiyor. Maraşlı, adamın paralara dokunmadığını görüp onun Hurdacı olmadığını anlıyor.

Hurdacı, parayı koklamadan dokunmadan almayacağından, Maraşlı’da, babasının parayı koklayıp dokunmadan almadığından bahsediyor. Akıllara ikisinin baba oğul olabileceği geliyor. Hurdacı kimliğini, Savaş’ın açık ettiğinden şüpheleniyor. Ama onunla konuşunca bunu Necati’nin söylemiş olduğunu anlıyor.

Savaş’tan Necati’yi, öldürmesini istiyor. Mahur ile Maraşlı, birlikteyken hastaneden haber geliyor. Necati’nin, kriz geçirdiğini öğrenen Mahur, Maraşlı ile birlikte hastaneye gidiyor. Necati, silahlı saldırganların elinden kurtarıyor.

Maraşlı, abisinden kendisini Savaş’ın değil Mehmet İnce’nin öldürmek istediğini duyuyor. Dönüp Maraşlı’ya, Mehmet İnce’nin kim olduğunu soruyor.

Maraşlı 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı Savcıdan Mahur’u Kıskanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler