Ana SayfaDizilerKağıt Ev 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mert'i Kurtarmak İçin Aylin İle...

İlgili Postlar

Kağıt Ev 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mert’i Kurtarmak İçin Aylin İle Cihan Ne Yapacak?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kağıt Ev, 7. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Mert, Cemre’nin İnci’yi öldürdüğünü, annesiyle babasının durumu örtbas ettiğini öğrenir. Aylin ile Cihan, cinayeti itiraf etmeye karar verir. İtiraf için Bülent’i yemeğe çağırır. Ama Mert, onlardan önce davranır. Mert, İnci’nin cinayetini üstlenir. Kağıt Ev 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mert’i kurtarmak için Aylin ile Cihan, ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Mert’i Kurtarmak İçin Aylin İle Cihan Ne Yapacak?

Kağıt Ev 7. bölüm 1. fragmanında; Mert, ailesinden intikam almak için İnci’yi kendisinin öldürdüğü yalanını söylüyor. Aylin ile Cihan, şok oluyor. Cemre, abisinin suçu üstlenmesine mutlu bile oluyor. Gülsüm, kızını Mert’in öldürdüğünü öğrenince Aylin’in verdiği parayı yüzüne çarpıyor. Aylin, Cemre’yi odasında bulamıyor.

İşte Kağıt Ev 7. bölüm 1. fragmanı…

KAĞIT EV 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Mert, her şeyi duyar. Hemen evi terk etmek ister. Cihan, oğluyla konuşup o gece evde kalmaya onu ikna eder. Cemre, annesiyle babasının polise her şeyi itiraf edeceğini duyar. Bıçak alıp abisinin odasına gider.

Ona İnci’yi kendisinin öldürdüğünü, intikamını kendisinden almasını söyleyip bıçağı ona doğrultur. Mert Cemre’ye, hasta olduğunu söyleyip olayın nasıl olduğunu anlatmasını ister. Cemre, büyük bir soğuk kanlılıkla İnci’yi nasıl öldürdüğünü, annesiyle babasının onu bahçeye gömdüğünü anlatır.

Mert, İnci’nin gömüldüğü bahçeye yatıp göz yaşı döker. Ertesi gün İnci’nin ölü bulunduğu yere gider. Cihan ile Aylin, iş yerindeki tüm ilişkilerini bitirip teslim olmak için hazırlık yapar. Bülent, İnci’nin okuldan arkadaşlarını emniyete alıp sorguya çeker. Mert’in İnci’yi, öldürebileceğinden şüphelenir.

Aylin, ailesinden uzak durmasını söylemek için babasının yanına gider. Babası, Aylin’in yıllar sonra kendisini hatırlaması için bir şey olduğunu anlar. İnci cinayetiyle onların bir alakası olduğunu Aylin’e anladığını söyler. Aylin, Cihan’ı arayıp Bülent’i yemeğe çağırıp her şeyi itiraf etmeleri gerektiğini söyler.

Cihan, Mert’i İnci’nin bulunduğu yerde perişan halde bulur. Onu, eve gitmek için ikna edemez. Azra’nın evine biri girip içeri çiçek ve not bırakır. Daha sonra bir notta arabasına bırakılır. Bülent, yemeğe Azra ile birlikte gelir.

Cihan, Azra’nın gelmesinden rahatsız olur. Konu Azra’nın sapığından açılınca Aylin, onun evli sevgilisi olduğunu ve onu dava edeceğini ağzından kaçırır. Cihan, Azra’nın ilişkilerini itiraf etmesinden korkar.

Azra, ilişkisi olduğu kişiyi hepsinin tanığını söylediği sırada Mert eve gelir. Bülent’e, İnci’yi kendisinin öldürdüğünü söyler.

Kağıt Ev 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mert İnci’nin Cinayetini Üstleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler