Ana SayfaDizilerKağıt Ev 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mert İnci'nin Cinayetini Üstleniyor!

İlgili Postlar

Kağıt Ev 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mert İnci’nin Cinayetini Üstleniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kağıt Ev, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mert, Cemre’nin İnci’yi öldürdüğünü, annesiyle babasının durumu örtbas ettiğini öğreniyor. Aylin ile Cihan, cinayeti itiraf etmeye karar veriyor. İtiraf için Bülent’i yemeğe çağırıyor. Ama Mert, onlardan önce davranıyor. Mert, İnci’nin cinayetini üstleniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mert İnci’nin Cinayetini Üstleniyor!

Kağıt Ev 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mert, her şeyi duyuyor. Hemen evi terk etmek istiyor. Cihan, oğluyla konuşup o gece evde kalmaya onu ikna ediyor. Cemre, annesiyle babasının polise her şeyi itiraf edeceğini duyuyor. Bıçak alıp abisinin odasına gidiyor.

KAĞIT EV 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ona İnci’yi kendisinin öldürdüğünü, intikamını kendisinden almasını söyleyip bıçağı ona doğrultuyor. Mert Cemre’ye, hasta olduğunu söyleyip olayın nasıl olduğunu anlatmasını istiyor. Cemre, büyük bir soğuk kanlılıkla İnci’yi nasıl öldürdüğünü, annesiyle babasının onu bahçeye gömdüğünü anlatıyor.

Mert, İnci’nin gömüldüğü bahçeye yatıp göz yaşı döküyor. Ertesi gün İnci’nin ölü bulunduğu yere gidiyor. Cihan ile Aylin, iş yerindeki tüm ilişkilerini bitirip teslim olmak için hazırlık yapıyor. Bülent, İnci’nin okuldan arkadaşlarını emniyete alıp sorguya çekiyor. Mert’in İnci’yi, öldürebileceğinden şüpheleniyor.

Aylin, ailesinden uzak durmasını söylemek için babasının yanına gidiyor. Babası, Aylin’in yıllar sonra kendisini hatırlaması için bir şey olduğunu anlıyor. İnci cinayetiyle onların bir alakası olduğunu Aylin’e anladığını söylüyor. Aylin, Cihan’ı arayıp Bülent’i yemeğe çağırıp her şeyi itiraf etmeleri gerektiğini söylüyor.

Cihan, Mert’i İnci’nin bulunduğu yerde perişan halde buluyor. Onu, eve gitmek için ikna edemiyor. Azra’nın evine biri girip içeri çiçek ve not bırakıyor. Daha sonra bir notta arabasına bırakılıyor. Bülent, yemeğe Azra ile birlikte geliyor.

Cihan, Azra’nın gelmesinden rahatsız oluyor. Konu Azra’nın sapığından açılınca Aylin, onun evli sevgilisi olduğunu ve onu dava edeceğini ağzından kaçırıyor. Cihan, Azra’nın ilişkilerini itiraf etmesinden korkuyor.

Azra, ilişkisi olduğu kişiyi hepsinin tanığını söylediği sırada Mert eve geliyor. Bülent’e, İnci’yi kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Onun itirafı işleri iyice karıştırıyor.

Kağıt Ev 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Abisini De Mi Öldürecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler