Ana SayfaDizilerAkrep 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan İle Ferda Ahmet'ten Kurtulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Akrep 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan İle Ferda Ahmet’ten Kurtulabilecek Mi?

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet, Aras’ı yanına getirtip onu kızıyla evlenmeye zorluyor. Ferda, annesinin gerçekten hasta olduğunu anladıktan sonra Efe’yle konuşup onu, Ahmet’i öldürmeye ikna ediyor. Merve, annesiyle anneannesinin konuşmalarını duyuyor. Ahmet, Efe’yi vuruyor. Akrep 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Perihan ile Ferda, Ahmet’ten kurtulabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Perihan İle Ferda Ahmet’ten Kurtulabilecek Mi?

Akrep 23. bölüm 1. fragmanında; Merve, Efe’yi ağır yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriyor. Bunu ona yaptıranın anneannesiyle annesinin olduğunu bildiği için onlara cephe alıyor. Ahmet, Efe’nin ölmediğini öğrenince ölmesi için emir veriyor. Perihan, Ferda’yla konuşup Ahmet’ten kurtulmak için yeni bir plan yapıyor.

İşte Akrep 23. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aras, Duru’yla Ahmte’in otel odasında görüştüğünü duyduktan sonra onu yanlış anlıyor ve gidip Ayşem’le öpüşüyor. Ahmet, o anları güvenlik kamerasından izleyip Aras’ı yanına getirtiyor. Aras’a, kızının giyeceği gelinliği Duru’ya giydirirse olacaklardan korkmasını söylüyor.

Duru’nun masum olduğuna inanan Aras, çıkmazda kalıp Ayşem’in yanına gidip onunla evlenmek istediğini söylüyor. Ayşem, evlenme teklifine çok seviniyor. Ferda, annesinin gerçekten hasta olup olmadığını öğrenmek için onu hastaneye götürüyor. Onun gerçekten ölmek üzere olduğunu öğrendikten sonra teklifini kabul ediyor.

Perihan, Ferda’yı akşam yemeğe davet ediyor. Merve, onun eve gelmesini istemiyor. Efe, Merve ile konuşup ondan ayrılıyor. Merve, çok üzgün bir şekilde Ayşem’in yanına gidip olanları ona anlatıyor. Aile akşam yemekte bir araya geliyor.

Ferda annesine, Ahmet’in işini Efe’nin bitireceğini anlatırken Merve konuşmaları duyuyor. Ahmet, Efe’nin gönderdiği konuma gitmek için hazırlanırken Merve geliyor. Ona, Efe’nin yanına gitmemesini istiyor. Ama Ahmet, dinlemeyip gidiyor. Efe, Ahmet’i ormanlık bir arazide bekliyor.

Merve, taksiyle peşlerinden gidiyor. Efe Ahmet’e, silahını atmasını ve kapışmayı teklif ediyor. Ahmet, silahını yere koyup kim önce silahı alırsa diğerini öldüreceğini söylüyor. Efe, Ahmet’i yere yığıp silahı alıyor. Ancak, silahın boş olduğunu görünce Ahmet’in oyununa geldiğini öğreniyor.

Ahmet Efe’ye, bunu ona kim yaptırdığını soruyor. Söylemeyince de onu iki yerinden vuruyor. Merve, onu yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetişmeye çalışıyor. Ahmet ise, soluğu Ferda’nın yanında alıyor.

Akrep 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Merve’yi Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler