Ana SayfaDizilerAkrep 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Merve'yi Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Akrep 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Merve’yi Kaçırıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 16. yeni bölümüyle 1 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ferda, Fikret’i öldürmek suçundan gözaltına alınır. Ancak, delil yetersizliğinden serbest bırakılır. Aras, kız kardeşi için Ahmet’le çalışmaya başlar. Duru’nun kızının kendisinden olduğunu öğrenir. Ferda, Ahmet’e ters köşe yapar. Ayşem’le onu, mezarlıkta karşılaştırır. Akrep 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet, Merve’yi kaçırıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ahmet Merve’yi Kaçırıyor!

Akrep 16. bölüm 1. fragmanında; Ahmet, Merve’yi kaçırıyor ve Ferda’yı onunla tehdit ediyor. Perihan, Ayşem’in babasının Ahmet olduğunu öğreniyor. Aras Duru’ya, hala kendisini sevdiğini bildiğini söyleyip onu öpüyor. O görüntüleri ele geçiren Ferda, annesinin karşısına çıkıp görüntüler karşılığında Merve’yi bulmasını istiyor.

İşte Akrep 16. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferda, Perihan’ın şikayeti üzerine Fikret’i öldürmek suçundan göz altına alınır. Ayşem, yine onu savunur ve Ferda, delil yetersizliğinden serbest bırakılır. Karakol dönüşünde Perihan, arabasını Ferda’nın üzerine sürdürür. Ferda, ezilmekten zor kurtulur.

Perihan, Ferda’ya şişe içinde bir Akrep zehri verir. Ona, o zehri için kurtulmasını söyleyip onu tehdit eder. Ferda’da, Perihan’a karşı büyük bir savaş açar. Önce, Duru’yu yanına çağırıp İpek ile Merve’yi birbirlerine düşürmesini ister. Sonra, İpek’i arayıp ondan Ece’yi yanına getirmesini ister.

Ece, babasının da öldüğünü öğrendikten sonra hiçbir şey yeyip içmez. Evdekiler onun peşinde pervane olur. İpek, alış veriş yapıp eve geldiğinde Ece’nin bayıldığını görür. Perihan, hemen eve doktor çağırır. Şahin, İpek’in daha babasının yeni ölmesine rağmen eve alış veriş paketleriyle gelmesine çok kızar.

Onun elindeki paketlerini götürüp çöpe atar. Onların tartışmalarını Aras görür ve İpek’e Şahin’in kötü davranmasına tahammül edemeyip onunla yumruklaşır. Kavga, sırasında İpek düşüp bayılır. Efe, Merve’yle yakınlık kurmaya başlar. Duru, İpek ile Duru’yu birbirine düşürmek için fırsat kollar.

Fırsatta ayağına gelir. Merve’nin arkadaşı eve gelir ve onlar Şahin’le sohbet ederken İpek’in yanına gidip, kocasının aşağıda olduğunu söyler. İpek onları sohbet edip gülüp eğlenirken görünce Merve’nin arkadaşını kovar. Daha sonra bu yüzden Merve’yle kavga eder.

İşler Ferda’nın istediği gibi gelişir. Ferda, İpek’in abisinin evine geldiğini fırsat bilip ondan Ece’yi yanına getirmeye ikna eder. Ahmet, Ferda’dan kızının mezarına gitmek ister. Oda götürür. Ferda, evi dağıtıp Ayşem’e konum atar. Ayşem, evi dağınık görünce annesinin gönderdiği konuma gider.

Bu sırada İpek, Ece’y Ferda’nın evine bırakır. Ece, içeri girip teyzesini ararken Akrep zehrini bulur. Ahmet, mezardan çıkan fotoğraflardan kızının avukat Ayşem olduğunu öğrenir. O sırada Ayşem, oraya gelir.

Akrep Dizisi Bu Akşam Yok Mu? Dizinin 16. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler