Ana SayfaDizilerArıza 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Babasını Alıp Eve Getiriyor!

İlgili Postlar

Arıza 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Babasını Alıp Eve Getiriyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 28. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Burak, Haşmet’in kendisini pimi çekilmiş bombalarla beklediğini görünce geri çekilmek zorunda kalır. Mithat, Burak’ı Haşmet’e vereceğini söyleyip onu tuzağa düşürmeye çalışır. Ali Rıza, telefon sinyalinden babasını bulur. Arıza 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, yaralı bir şekilde bulduğu babasını alıp eve getiriyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Babasını Alıp Eve Getiriyor!

Arıza 28. bölüm 1. fragmanında; Ali Rıza, babasını yaralı bir şekilde bulup ona sarılıp hasret giderdikten sonra eve getiriyor. Rukiye, yıllar sonra kocasını görünce şok oluyor. Haşmet, Murat’ı öldürüyor. Bunu duyan Burak, deliye dönüyor. Haşmet ile Ali Rıza’yı öldürmek için ant içiyor.

İşte Arıza 28. bölüm 1. fragmanı…

ARIZA 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Haşmet, Halide’yi bir odaya kilitleyip eline iki tane pimi çekilmiş bomba alıp Burak’ı bekler. Ona, ölüme tek başına gitmeyeceğini söyler. Burak, geri çekilmek zorunda kalır. O anlarda Ali Rıza gelir. Balaban, Bergüzar’ı öldürmek için Burak ve Murat’la bir plan yapar.

Onların yaptığı planı Füsun, Ali Rıza’ya söyler. Ali Rıza, Bergüzar’ın yerine geçip onun hayatını kurtarır. Balaban, bu planı içeriden birinin Ali Rıza’ya söylediğini anlar. Burak ile Murat’ı çağırıp, Füsun’un Ali Rıza’yla konuştuğu telefon kaydını onlara dinletir. Balaban, Murat’dan bu ihanetin bedelini Füsun’a ödetmesini ister.

Murat, Füsun’un ihaneti karşısında çok üzülür. Ona uzaklara gideceklerini söyleyip birlikte arabayla çıkarlar. Mithat, Haşmet’le konuşup ona Burak’ı vereceğini söyler. Haşmet, onların kendisine tuzak kurduğunu anlar. Mithat, Melek’i odaya kapatır. Derya’da Halide’yi arayıp annesinin rahatsızlandığını söyler.

Halide gelince onu da annesinin yanına kilitler. Mithat, Melek ile Halide’nin elinde olduğunu söyleyip onu tehdit eder. Haşmet’in tarafını kalabalık görünce Mithat, geri çekilmek zorunda kalır. Bergüzar, ölüm listesine Balaban’dan sonra Mithat’ın da adını yazdırır.

Ali Rıza, Füsun’u arayıp hemen o evden çıkmasını ister. Onun kendisini aradığını öğrendiklerini, onu sağ bırakmayacaklarını söyler. Füsun, Murat’a inandığını söyler. Ama yinede Ali Rıza’ya konumunu gönderir. Murat, Füsun’la konuştuktan sonra silahı kendi kafasına doğrultur.

Ali Rıza, Murat’ın kolundan vurup onun intihar etmesini engeller. Haşmet, Melek’ten ailesini katleden tetikçilerin Burak ile Murat olduğunu öğrenir. Kara Hasan’ın yanına gidip Murat’ın yerini öğrenir ve onu almaya yanına gider. Ali Rıza, babasının kendisini aradığı telefonun sinyallerini takip ettirip yerini bulur. Aslan’la birlikte oraya gider. Ali Rıza, babasını bulur.

 Arıza 28. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Rıza Babasını Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler