Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Cemre İle Miço'ya Ne...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Cemre İle Miço’ya Ne Olduğunu Anlatamıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 30. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nihal ile Sefer, evliliklerindeki sorunları konuşmak için doktor hanıma geliyor. Recai, çocukluğunu anlatıyor. Deniz ile Piraye, evlenmeye karar verip klinikten ayrılıyor. Sadi, Cemre ile Miço’ya ne olduğunu bir türlü anlatamıyor.

Cuma Dizileri 2020

Sadi Cemre İle Miço’ya Ne Olduğunu Anlatamıyor!

Kırmızı Oda 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tuna, bir zamanlar güzellik kraliçesi olan Nihal ve eşi Sefer’i görünce heyecanlanıyor. Çift, ayrı ayrı doktor hanımla konuşmak istiyor. Nihal, doktor hanıma evliliğinin ne kadar mükemmel olduğunu, eşinin kendisini el üstünde tuttuğundan bahsediyor.

KIRMIZI ODA 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sefer ise, evliliğinde hiç mutlu olmadığını, aslında başkasını sevdiğini ve unutamadığını, Nihal’in de bunu kabul ederek kendisiyle evlendiğinden bahsediyor. Recai, doktor hanımdan nasıl Nazlı’yı iyileştirdiyse kendisini de iyileştirmesini istiyor. Annesiyle babasının kapıcılık yaptığını, hiç iyi bir çocukluk geçirmediğini anlatan Recai, yazmayı çok sevdiğini ama babasının defterini yırttıktan sonra bir daha kalemi eline alamadığını anlatıyor.

Seans bittikten sonra Recai’nin ilk işi kendisine bir kalem oluyor. Piraye ile Deniz, evlenmeye karar verdiklerini ve güneye yerleşmeye karar verdiklerini açıklıyor. Onların klinikten ayrılacak olması herkesi derinden etkiliyor. İkili vedalaşıp klinikten ayrılıyorlar. Sadi, çetedeki günlerini anlatmaya başlıyor.

Miço ile Sadi, abi kardeş gibi birbirlerini kollayarak günlerini geçiriyor. Aralarına yeni bir çocuk geliyor. Emre, önce Abdullah’a kafa tutuyor. Ama sonra bir hafta kapatıldığı yerde aç kaldıktan sonra onun dediklerini yapmak zorunda kalıyor. Sadi ile Miço, Emre’yi de aralarına alıyor.

Emre onlara, dövüş taktikleri öğretiyor. Emre’nin aslında bir kız olduğunu öğreniyorlar. Cemre, kendisini korumak için erkek kılığına girdiğini, bunu kimseye söylememelerini istiyor. Sadi ile Miço, bu durumu kimseye anlatmıyor. Doktor hanım, Miço ile Cemre’ye ne olduğunu soruyor. Sadi, yine panik atak geçiriyor ve onlara ne olduğunu anlatmaya gücü yetmiyor. Doktor hanıma, haftaya anlatacağını söyleyip klinikten ayrılıyor.

Kırmızı Oda 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nihal İle Sefer Evliliklerini Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler