Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nihal İle Sefer Evliliklerini Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nihal İle Sefer Evliliklerini Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 30. yeni bölümüyle 26 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yiğit Özşener ile Esra Ronabar, diziye dahil oluyor. Ünlü oyuncular, Sefer ile Nihal, isimli karı kocayı canlandırıyor. Kırmızı Oda 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nihal ile Sefer, doktor hanıma evliliklerini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Nihal İle Sefer Evliliklerini Anlatıyor!

Kırmızı Oda 30. bölüm 1. fragmanında; Doktor hanım Nihal’i ve Sefer’i ayrı ayrı dinliyor. Nihal, evliliğinde çok mutlu olduğunu anlatıyor. Sefer ise, mutlu olmadığını anlatıyor. Recai, mutsuz bir çocukluk geçirdiğini anlatıyor. Sadi ise, hikayesinin devamını anlatırken göz yaşlarını tutamıyor.

İşte Kırmızı Oda 30. bölüm 1. fragmanı…

KIRIMIZI ODA 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru, yıllar sonra gidip annesiyle yüzleşir. Ona, kocasının kendisine yaptıklarını nasıl müsaade ettiğini, zaten evin iki odalı olduğunu duymamasının imkansız olduğunu söyler. Kadın, kulaklarını tıkadığını, eğer onun yaptıkları ortaya çıksaydı onunla yalnız ne yapacaklarını söyler.

Kumru annesine, kendisinin önce insan, sonra kadın ve anne olduğunu, onun bu üçünden biri olamadığını onu, kafasında öldürdüğünü söyleyip gider. Son seansa gelin Kumru, doktor hanıma Fahri’ye geçmişini anlatmaya karar verdiğini söyler. Fahri, doktor hanımın yanına ona teşekkür etmek için gelir.

Ona, Kumru’nun geçmişini baştan beri bildiğini söyler. Kumru, geçmişini ona anlatmak için çay bahçesine gider. Onun baştan beri geçmişini bildiğini öğrenir. Gümüş, ona evlenmeden önce Kumru’nun geçmişini anlatmıştır. Oda, kabul etmiştir. Nazlı, daha da iyi bir şekilde kliniğe gelir.

Doktor hanıma Recai’nin, evine gelip kendisinin ayaklarına kapanıp yalvardığını, ama onunla barışmayı kabul etmediğini anlatır. Nazlı, Harun’la buluşur. Onun evlenme teklifini kabul etmez. Doktor hanıma Nazlı, artık nefes almayı öğrendiğini söyler. Daha mutlu bir şekilde klinikten ayrılır.

Sadi, Miço Mehmet’le çok güzel bir hayatları varken bir gece, çetelerden birinin eline düştüklerini ve zorla hırsızlık yaptırmak istediklerini anlatır. Doktor hanım Miço Mehmet’e, ne olduğunu sorunca Sadi, onun annesinin pavyonda çalıştığını ve zaman zaman onu görmeye gittiğini anlatır ve daha fazla bir şey anlatamaz.

Kırımzı Oda 30. Bölüm Ön İzleme Yayında! Diziye Yiğit Özşener Ve Esra…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler