Ana SayfaDizilerAlev Alev 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çiçek İskender'in Kendisine Aşık Olduğunu...

İlgili Postlar

Alev Alev 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çiçek İskender’in Kendisine Aşık Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 20. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Rüya’yı yeni patronundan kıskanır. Bülent, Atlas’ı alıp götürür. İskender, durumu öğrenip Atlas’ı Bülent’in elinden almak için istediği parayı vermeyi kabul eder. Cemre, Çelebi’yi alt edebilmek için onun kendisine yaptığının aynısını ona yapmaya karar verir. Alev Alev 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çiçek, İskender’in kendisine aşık olduğunu öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çiçek İskender’in Kendisine Aşık Olduğunu Öğreniyor!

Alev Alev 20. bölüm 2. fragmanında; Çelebi, İskender’i öldürmeyeceğini ama süründüreceğini söyleyip ona savaş açıyor. Rüya, Ömer ile Zeyno arasında bir şeylerin tekrar başladığını zannediyor. Arzu Çiçek’in yanına gelip İskender’in ona aşık olduğunu söylüyor.

İşte Alev Alev 20. bölüm 2. fragmanı…

ALEV ALEV 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Zeynep’le konuşurken Rüya, onları görür ve kıskanır. Ozan’ın Arkeolog arkadaşı, ona verdiği sikkelerin bir tanesinin yurt dışında yapılan açık arttırmalarda, yirmi bin eurodan alıcı bulacağını söyler. Cemre, başka seçeneği olmadığı için kızı için eve geri döner.

Çelebi, Cemre’yi boşanmayı iptal etmek için zorlar. Eğer evrakları imzalamazsa, o evden gideceği konusunda onu tehdit eder. Cemre, kızı için evrakları imzalar. Rüya, Cemre’nin alı konulduğuna dair şikayette bulunup polislerle birlikte onu almaya Çelebi’nin evine girer. Cemre ona, zorla getirilmediğini ve boşanmaktan vazgeçtiğini söyler.

İskender, Atlas’a sürpriz hazırlar ve Çiçek’te onunla birlikte gider. Atlas, çok güzel bir gün geçirir. Dönüşte Ali, onları mutlu bir şekilde döndüklerini görüp, Çiçek’e yine bir karar vermesini ister. İskender’in ona aşık olduğunu, kendisini onun yüzünden ayrıldığın düşünür.

Çiçek’in kararı Atlas’tan yana olunca Ali ona, keşke o yangında ölmüş olmasını istediğini söyleyip gider. İskender, Çiçek’e aşık olduğunu kendisine itiraf edemezken Arzu, onun ona, aşık olduğunu anlar. Zeynep’in konuşmaları Rüya’nın kafasını karıştırır.

Çelebi, başkanlık secimi için zorla yanında durur. Orada Ozan’ı görür ve onunla konuşur. Cemre Ozan’a, onlara zarar gelmemesi için kendisinden uzak durmasını ister. Ozan. ona Çelebi’nin peşinde olduğunu ve onsuz bir hayat düşünemediğini söyler.

Cemre Ozan’a, savaşmaktan pes etmediğini söyler. Çelebi, Cemre’ye ancak aynı evden ölerek çıkabileceklerini söyler. Ozan, Güneş’ten Cemre’ye mesaj gönderir. Güneş, annesinin o evde neler yaşadığını ve oradan mutlu başka hayat yaşamak istediğini için, ona o mesajı verir.

Cemre, o evde kalıp Çelebi’nin açığını bulup onu hapse göndermek için orada kalıp Ozan’a haber vermesi gerektiğini anlar. Bülent, Atlas’ı almak için eve gelir. Çiçek ona, karşı durur. Ali’yi, Atlas için terk eden Çiçek, Tomris’i görmeye gider. Ona, artık Atlas’ın kendisiyle konuştuğunu söyler.

Alev Alev 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Çelebi’ye Karşı Taktik Değiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler