Ana SayfaDizilerYiğit Özşener ile Esra Ronabar Kırmızı Oda'nın Kadrosuna Dahil Oldu

İlgili Postlar

Yiğit Özşener ile Esra Ronabar Kırmızı Oda’nın Kadrosuna Dahil Oldu

Yiğit Özşener ile Esra Ronabar Kırmızı Oda’nın kadrosuna dahil oldu. Yapıma konuk olarak katılan ünlü oyuncular, yeni bölümle birlikte izleyici karşısına çıkacak. İşte detaylar;

Erkan Petekkaya Dikkatleri Üstüne Çekti

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından derlenerek televizyona uyarlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisi, 24. bölümüyle TV8 ekranlarına geldi. Erkan Petekkaya‘nın canlandırdığı ‘Delikanlı Sadi’nin sahneleri seyirciyi ekran başına kitledi. Delikanlı Sadi’nin hikayesi herkesin içini burktu. Panik atak bozukluğu yaşayan Sadi’nin, küçüklüğünde babası tarafından kemerle işkence gördüğü, karanlık bir tuvalete kapatıldığı sahneler izleyiciyi derinden etkiledi.

Erkan Petekkaya Kimdir?

Kırmızı Oda Reyting Rekorları Kırmaya Devam Ediyor

‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen yirmi dördüncü bölümüyle Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak tüm kategorilerde reytingin zirvesinde yer aldı. İşte bölümün özeti;

‘Kırmızı Oda’nın 24’üncü bölümünde; Doktor Hanım, evliliğinde annesinin yaptığı hataya düşmemek için Recai’nin (Gökhan Yıkılkan) sürekli huyuna gittiğini ancak yine de terk edildiğini anlatan Nazlı’ya (Pınar Deniz), Recai’nin kendisiyle tanıştığı ilk haline aşık olduğunu hatırlattı. Kumru (Aslıhan Gürbüz), babaannesinin evinde bulduğu huzurun ve şefkatin travmalarını aşmasına nasıl yardımcı olduğunu Doktor Hanım’la paylaştı. Sadi (Erkan Petekkaya), babasının kendisine ve annesine yaşattıklarını anlatırken panik atak geçirince, Doktor Hanım’ın Sadi’ye yaptığı telkinlerle krizini yatıştırdı. Sadi’nin finalde düşmanları tarafından ölümle burun buruna getirildiği anda gelen ikinci krizi ise büyük merak uyandırdı.

Kırmızı Oda 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nihal İle Sefer Evliliklerini Anlatıyor!

Yiğit Özşener ile Esra Ronabar Kırmızı Oda’nın Kadrosuna Dahil Oldu

TV8 ekranlarından cuma akşamları izleyici ile buluşan Kırmızı Oda, gerçek yaşam öykülerinden yola çıkarak uyardığı senaryosuyla reytinglerde rekor kırmaya devam ediyor.

Hikayesi gereği diziye sık sık yeni soluk getiren iddialı dizi, 30. bölümüyle birlikte kadrosuna Yiğit Özşener ile Esra Ronabar‘ı dahil etti. Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı Kırmızı Oda’da Özşener, zengin iş adamı Zafer’e hayat verirken, Esra Ronabar ise Zafer’in eşi ve tescilli güzel Nihal karakterini canlandıracak. Hikayede, eşine büyük bir aşkla bağlı olan Nihal, bayılmalarının çözümünü bulmak için psikolog Manolya’ya başvuracak.

Esra Ronabar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler