Ana SayfaKimdirEsra Ronabar Kimdir?

İlgili Postlar

Esra Ronabar Kimdir?

İzmir doğumlu olan ünlü oyuncu Esra Ronabar kimdir? İşte oyuncunun hayatıyla ilgili bilinmeyenler.

Türkiye’nin ünlü kadın oyuncularından birisi olan Esra Ronabar, İzmir doğumlu. 1978 yılında doğan ve hayatının bir bölümünü İzmir’de geçirdikten sonra üniversite eğitimi için Ankara’ya giden oyuncu, iki kız kardeşe sahip. Geniş bir aileden gelen Esra Ronabar, eğitimi için ilk olarak Ankara’ya gitti.  Kimya bölümünü kazanmış olmasına rağmen bölümü okumak istemeyen oyuncu, daha sonrasında oyuncu olmaya karar verdi ve bu alana yöneldi. Girdiği sınavlarda başarılı olan oyuncu Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünü kazandı ve buradan başarılı bir şekilde mezun oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Esra Ronabar Kimdir, İlk Projesi Hangisi Oldu?

Eğitim aldığı dönemlerde ilk sahne deneyimini yaşayan Esra Ronabar, tiyatro dahilinde iki farklı tiyatro oyununda yer aldı. 1997 yılında elde ettiği bu deneyim, oyuncunun farklı projelerde yer almasını sağladığı gibi bilinen pek çok ürün tanıtımında da reklam yüzü oldu.

Oyuncunun en önemli projesi ise Bir İstanbul Masalı oldu. Mehmet Aslantuğ, Ahu Türkpençe, Ozan Güven, Çetin Tekindor, Arsen Gürzap, Altan Erkekli, Vahide Gördüm gibi çok önemli isimlerle bu dizide birlikte yer alma fırsatı elde eden Esra Ronabar, böylece oyunculuğunu geliştirdiği gibi daha fazla kişinin de dikkatini çekti.  Şehir tiyatrolarında da uzun bir süre görev alan oyuncunun yer aldığı en önemli projeler ise şöyle; Tatlı Küçük Yalancılar, Sana Bir Sır Vereceğim, Uçurum, Küstüm Çiçeği, Hayattan Korkma, Son Osmanlı, Beyaz Gelincik, Bir İstanbul Masalı, A.G.A, Kader Ayırsa Bile.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler