Ana SayfaKimdirBerk Atan Kimdir?

İlgili Postlar

Berk Atan Kimdir?

Türkiye’de son dönemlerde dikkat çeken isimlerden birisi olan Berk Atan kimdir?

26 Eylül 1991 tarihinde doğan oyuncu, aslen İzmirlidir. Burada eğitimini tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi üzerinden Açık Öğretim Fakültesi ile Halkla İlişkiler bölümünü okuyan oyuncu, daha sonrasında hedeflerini değiştirerek oyunculuğa yöneldi. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi alarak kendini bu alanda geliştirme fırsatı elde eden Berk Atan, kısa süre içerisinde Türkiye’de dikkat çekmeyi başardı.
Bugün Doğan Ünlüler

Berk Atan Kimdir, Nasıl Keşfedildi?

Berk Atan çocukluk yıllarından itibaren çok farklı alanlara yöneldi. Bir dönem yeşil sahalarda kalecilik yapan Berk Atan, aynı zamanda modellik üzerine de çeşitli projelerde yer aldı. Üstelik model olarak katıldığı yarışmalarda Gelecek Vaat Eden ve Best Model Of Turkey seçildi. Bu ödülleri, oyuncunun daha fazla dikkat çekmesini sağladı. Aynı zamanda oyuncuya bu ödüller sonrasında farklı projelerden de teklifler gelmeye başladı.

Koyu Galatasaraylı

Oyuncu futbola büyük bir aşk beslediği için sık sık bu konuda da gündeme gelir. Sıkı bir Galatasaray hayranı olan Berk Atan, sosyal medya hesabında da sık sık bu duruma yer veriyor.

Oyuncunun ilk projesi ise 2013 yılında. Her şey Yolunda Merkez adlı dizide rol alan ve iyi bir performans sergileyen oyuncu aynı yıl Altındağlı adlı bir diziye daha dahil oldu. Oyuncunun en önemli projesi ise Güneşin Kızları. Bu dizi ile çok iyi bir performans sergileyen oyuncu 2017 yılında da Cennetin Gözyaşları adlı diziye dahil edildi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler