Ana SayfaKimdirAlmila Ada Kimdir?

İlgili Postlar

Almila Ada Kimdir?

1994 doğumlu Almila Ada, ekranlara geldiği ilk günden itibaren oldukça sevildi. Ekranların yeni yüzü Almila Ada kimdir?

1994 yılında doğan oyuncu, İstanbullu. Hayatının büyük bir bölümünü burada geçiren Almila Ada, bir dönem Londra’ya giderek eğitimini yüksek lisans derecesinde tamamladı. Oyuncunun asıl eğitimi bale üzerine olmasına rağmen modellik ve oyunculuk alanında yer almak isteyen Almila Ada, bu alana yönelerek dikkat çekmeyi başardı. Oyuncu baleye özel bir ilgi duyduğu gibi 2.5 yaşından beri bale yaptığını her fırsatta dile getiriyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde eğitim alan oyuncu, bu eğitimini yüksek lisans ile tamamlarken, eğitimli oyuncular arasındaki yerini de böylece aldı.


Bugün Doğan Ünlüler

Almila Ada Kimdir, İlk Projesi Hangisi Oldu?

Oyuncunun ilk deneyimi 2015 yılında çekilen Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi oldu. Oyuncunun en önemli projelerinden birisi de modellik üzerine oldu. Dünyaca ünlü dergiler için modellik yapan ve kısa süre içerisinde yurtdışında da tanınan Almila Ada, böylece oyunculuğunun yanı sıra modellik noktasında da iddialı olduğunu gösterdi.

En İddialı Projesi Adı Efsane Oldu

Almila Ada’nın bugüne kadarki en iddialı projelerinden birisi Adı Efsane oldu. (2017) dizide Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi Türkiye’nin en iyi oyuncuları ile bir arada olma fırsatı elde eden Almila Ada, böylece oyunculuğunu da geliştirdi ve Türkiye’de herkes tarafından tanındı. Şu anda genç yetenek olarak Türkiye’nin en önemli oyuncular listesinde Almila Ada’nın da adı yazıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler