Ana SayfaKimdirZehra Yılmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Zehra Yılmaz Kimdir?

Ekranların genç yeteneklerinden birisi olan Zehra Yılmaz kimdir, aslen nerelidir?

25 Haziran 1994 tarihinde İstanbul’da doğan Zehra Yılmaz, yengeç burcu. 1.68 boya sahip oyuncu, özellikle Cüneyt Sayın atölyesinde aldığı oyunculuk eğitimi ile birlikte bu alanda var olmaya başlamıştır. Zehra Yılmaz’ın ekranlarda tanınması ise ilk olarak Bugün Ne Giysem adlı moda programı oldu. 2011 yılında katıldığı program ile birlikte Türkiye’de tanınmaya başlanan ünlü isim, daha sonrasında oyunculuk alanında yer almaya başlayarak bu alanda başarılı olacağını gösterdi.


Bugün Doğan Ünlüler

Zehra Yılmaz Kimdir, İlk Projesi Ne Oldu?

Televizyonlarda yarışma programında yarışmacı olarak görüldükten sonra oldukça sevilen Zehra Yılmaz’ın bir sonraki projesi ise Bodrum Masalı oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönemlerde büyük bir ilgi gören dizi ekibinde olan Zehra Yılmaz, böylece pek çok ünlü isimle de bir arada olma fırsatı elde etti. Dizide Rana karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Zehra Yılmaz, bu dizinin sona ermesinin ardından yeni projelerde de yer almaya devam ediyor. Özellikle Cennetin Gözyaşları adlı dizi ile yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan oyuncu 2017’de başlayacak yeni dizi sezonu için de hazırlıklarını sürdürüyor. (2017)

Oyuncunun ekranlarda bu kadar beğenilmesindeki en önemli etkenlerden birisi görünümü ve mizacı. Güler yüzü ile pek çok kişiden olumlu dönüşler alan Zehra Yılmaz, böylece kısa süre içerisinde dikkat çekmeyi başardı. Sosyal medya hesaplarını da etkin bir şekilde kullanan oyuncu, paylaşımlarıyla da beğeni topluyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler