Ana SayfaKimdirŞule Zeybek Kimdir?

İlgili Postlar

Şule Zeybek Kimdir?

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Şule Zeybek kimdir, ilk ne zaman keşfedildi ve tanındı?

Şule Zeybek, 18 Kasım 1075 yılında doğdu. İstanbullu olan ünlü isim hayatının büyük bir bölümünü burada geçirdi. Şule Zeybek’in Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek’in kızı olması, onu ön plana çıkarırken, özellikle kız kardeşinin Aydın Doğan ile evli olması da Şule Zeybek’in önünü açan etkenlerden birisi olmuştur.
Bugün Doğan Ünlüler

Şule Zeybek Kimdir, Eğitimini Ne Üzerine Aldı?

Şu anda sunucu olarak tanınmış olsa da Şule Zeybek, sosyoloji mezunu. Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünü kazanan ve bu bölümden mezun olan ünlü isim, daha sonrasında medya üzerine yoğunlaşarak burada kendini gösterdi. Metin yazarlığı, muhabirlik yaptıktan sonra sunuculuğa yönelen Şule Zeybek, bunun için Can Gürzap’tan özel dersler aldı. Kısa bir radyo döneminin ardından gece haberlerinde görev almaya başlayan Şule Zeybek, ardından öğle haberlerine transfer oldu ve böylece sunucu noktasında Türkiye’nin en iyileri arasında yer almayı başardı.

Şule Zeybek’in Evlilikleri

Hayatında 1 kere evlilik yapan Şule Zeybek, Yiğit Bulut ile evlendi. 2000 tarihinde başlayan birliktelik 10 yıl sürdükten sonra 2010’da sona erdi. Bu evliliğinden bir çocuk sahibi olan Şule Zeybek, şu anda hayatını oğluyla birlikte sürdürüyor.

Daha çok haber sunucusu olarak tanınan ünlü isim, 2017 yılında başlayan Şule İle Vitrindekiler adlı yeni bir programla, farklı bir formatla ekran karşısına geçti. Sunumu, diksiyonu ve görünümü beğenilen ünlü isim, sosyal medyada da yoğun bir ilgi görüyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler