Ana SayfaKimdirAslı Zen Kimdir?

İlgili Postlar

Aslı Zen Kimdir?

1977 yılında doğan ve özellikle moda yarışmasıyla daha fazla kişi tarafından tanınan Aslı Zen kimdir?

İstanbul’da doğan ve yaşamının büyük bir bölümünü burada geçiren Aslı Zen’in gerçek ismi Aslı Zen Yentur. Fakat daha çok Aslı Zen olarak kendini tanıtan ve bu şekilde bilinen ünlü isim, zorlu bir çocukluk dönemi geçirdi. Anne ve babasının erken yaşta boşanması ile birlikte aile ortamından çok küçük yaşta kopmak durumunda kalan Aslı Zen, babaannesi ile büyüdü. Şarkıcı ve ünlü olma hayali nedeniyle 17 yaşında evden kaçan ünlü isim, uzun bir süre geri dönmesi ve yaklaşık 2 yıl boyunca sokaklarda yaşadı. Sokaklarda yaşadığı sırada Nihat Altıparmak ile tanışması ise Aslı Zen’in hayatındaki en önemli dönüm noktalarından birisi oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Aslı Zen Kimdir, İlk Nasıl Tanındı?

Bu tanışma sonrasında sanatçı küçük bir barda çalışmaya başladı. Burada para kazanmaya başlayan ünlü ismin hayatı ad böylece düzene girmeye başladı. Sonrasında bir barın sahibi Ayten Hanım ile yakın bir ilişki kuran Aslı Zen, hissetmediği aile sıcaklığını yeni tanıştığı kişilerle tanıdı.

14 dizi, 1 reklam projesinde yer alan Aslı Zen, sanatçılığının yanı sıra oyunculuk alanında da oldukça iyi bir performans sergiliyor. Çok farklı isimlere vokallik yaparak kendini bu alanda geliştiren Aslı Zeni, bugüne kadar Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu gibi birçok ünlünün vokalistliğini yaptı. Sanatçının profesyonel yaşamı ise 2000 yılında başladı. Özel ekibi, stüdyosu, söz yazarlığı ile kendini bu alanda geliştiren Aslı Zen, aynı zamanda beste de yapıyor. Pek çok farklı ismin albüm için çalışmak istediği Aslı Zen, Ferhat Göçer, Fatih Ürek, Demet Akalın, İbrahim Tatlıses, İzel Çeliköz, Hakan Peker, Rober Hatemo, Tuğba Özerk, Yıldız Kaplan, Pınar Aylin, Şebnem Bal, Hilal Cebeci, Esra Balamir, Gizem Özdilli, Yeşim Erçetin gibi isimlerle çalıştı.

Şarkıcı Türkiye’de çok fazla tanınmasa da özellikle İşte Benim Stilim adlı moda programına girmesi ile birlikte tüm Türkiye’de tanınmaya başladı. Bu yarışma ile birlikte moda alanında da iddialı olduğunu gösteren Aslı Zen, sosyal medyanın da en popüler isimlerinden birisi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler