Ana SayfaKimdirBaran Bölükbaşı Kimdir?

İlgili Postlar

Baran Bölükbaşı Kimdir?

Adı Efsane dizisi ile ekranlara gelen Baran Bölükbaşı kimdir?

2016-2017 yıllarında Kanal D’de yayınlanan Adı Efsane adlı dizi ile adını duyuran ve kısa süre içerisinde sevilen Baran Bölükbaşı, geleceği parlak genç oyunculardan birisi olarak görülüyor. Dizide Fiko karakterini canlandıran ve karakteri ile özdeşleştirilen oyuncu, bu dizide gösterdiği performans sayesinde daha fazla kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Oyuncunun Adı Efsane sonrasındaki projesi ise Kanal D’de 2017 kış döneminde yayınlanacak Sevda’nın Bahçesi oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Baran Bölükbaşı Kimdir, Hangi Alanlarda Yetenekli?

Baran Bölükbaşı müziğe de ilgi duysa da önceliği oyunculuk. Meslek olarak bu alanda kariyer yapmayı planladıktan sonra oyuncu, eğitimini almak için çeşitli sınavlara girdi. Aldığı eğitimleri le birlikte bu alanda kendini geliştiren Baran Bölükbaşı, şu anda (2017) menajer Ufuk Ergin ile çalışmaktadır.

1 Mayıs 1994 doğumlu olan oyuncu, çok erken yaşta oyunculuk kariyerine başladığı için beklentileri de arttırmış durumda. İstanbul doğumlu olan Baran Bölükbaşı, Beykent Üniversitesi’nde aldığı eğitim sayesinde bu alanda yer almayı başardı. Adı Efsane adlı dizide Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirel gibi çok önemli oyuncular ile birlikte oynama fırsatı elde eden Baran Bölükbaşı, yeni dizi projesinde de Emre Kınay ve Sibel Can gibi sevilen isimlerle birlikte yer alacak. Genç yaşına rağmen etkili bir performans gösteriyor. Bu bakımdan oyuncunun önümüzdeki dönemlerde çok daha iddialı ve başrollerde yer alacağı dizilerde yer alması bekleniyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler