Ana SayfaKimdirYusuf Çim Kimdir?

İlgili Postlar

Yusuf Çim Kimdir?

“Seven Ne Yapmaz” dizinde Ozan rolünü canlandıran Yusuf Çim kimdir? “İçimdeki Fırtına ve Hanım Köylü” dizilerinden tanıdığımız ünlü oyuncu, manken,sunucu ve pop müzik şarkıcısı Yusuf Çim kimdir?

Yusuf Çim 26 Eylül 1991 yılında İstanbul Fatih’te dünyaya geldi. Üç çocuklu bir ailenin en küçük oğludur. Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Arel Üniversitesinde Radyo ve Televizyon Bölümünü okudu. Lise yıllarında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünde PAF takımında futbolculuğa başlamıştır. Sonrasında Fatih Hilal Spor’a transfer olmuştur.

Kariyerine, 2009 yılında modellik yaparak başladı. Birçok tanınmış markanın, katalog çekimlerinde fotomodellik yapmıştır. 2011 yılında katıldığı “Best Model of Turkey” yarışmasında 2. olduktan sonra daha çok tanınmıştır. Ardından, Avea ve Galatasaray Mobil’in reklamlarında oynayarak ilk kez kameralar karşısına geçti. 2013 yılında; “Olsun Bi Kere” isimli ilk albümü ile müzik piyasasına adım attı. Toplam beş şarkıdan oluşan albümündeki çıkış şarkısı “Olsun Bi Kere” ile popüler oldu.

2014 yılında; Tayfun Güneyer’in yönetmenliğini yaptığı, Show TV’de yayınlanan “Ezra” adlı dizide, ünlü model Rüveyda Öksüz ile beraber “Başkomiser Mustafa” rolüyle başrol oynadı. Ezra dizisiyle de ilk kez oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Bu dizi, istenilen ilgiyi göremeyince 2. bölümünden sonra yayınlanmadı.2015 yılında, Star TV ekranlarında yayınlanan “Çilek Kokusu” adlı gençlik dizisiyle oyunculuk kariyeri parlamıştır.

Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim; 188 cm boyunda, 79 kilo ve Terazi burcudur. Halen; “Çilek Kokusu” dizisindeki rol arkadaşı, No:309 dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir ile sevgilidir.

Yusuf Çim Çalışmaları

Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

2014- Ezra-Başkomiser Tek Tabanca Mustafa-Show TV

2015- Çilek Kokusu-Burak-Star TV

2016- Hanım Köylü-Ferit Sabit- Star TV

2017-İçimdeki Fırtına-Emre- Star TV

2017-Seven Ne Yapmaz-Ozan-ATV

2018-Servet-Can Yiğit-Show TV

Diğer Çalışmaları

2011- Demet Akalın Sabıka ve Aşk Şarkılarında Klip Oyuncusu

2013- Olsun Bi Kere-Pop Müzik Solo Albümü

2015- Piramit-Show TV- Yarışma Programı-Sunucu

Reklam Filmleri: Polo, Mango, Kiğılı, Damat, Avea, Eti ve İpragaz reklam filmlerinde rol almıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler