Ana SayfaKimdirSeren Şirince Kimdir?

İlgili Postlar

Seren Şirince Kimdir?

“Seven Ne Yapmaz” dizinde ‘Nazlı’ rolünü canlandıran Seren Şirince kimdir? “İlişki Durumu: Karışık ve İlişki Durumu: Evli” dizilerinin ‘Ayşegül’ karakteri Seren Şirince kimdir?

Çok küçük yaşlarda tiyatroya başlayan Seren Şirince; 1 Ocak 1991 yılında İzmir’de doğmuştur. İzmir’de, Han Tiyatrosunda Rüçhan Gürel’in eğitimleriyle tiyatroya adım attı. Güzel oyuncu; üniversite eğitimini sürdürürken, 2012 yılında “Araf Zamanı” adlı dizi filmden teklif alarak dizi film oyunculuğuna ilk adımını attı. Sonrasında da dizi oyunculuğuna devam etmiştir.

2014 yılından beri tiyatro kariyerine, Talimhane Tiyatrosunda “Göl Kıyısı” adlı oyunla, profesyonel olarak devam etmektedir. Aynı zamanda reklam filmlerinde de rol almaktadır.

Güzel oyuncu; 155cm boyunda, 45 kilo ve Oğlak burcudur. “Güllerin Savaşı” dizisinden, ‘Cihan’ karakteriyle tanıdığımız Sercan Batur ile sevgilidir.

Seren Şirince Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

2012- Araf Zamanı-Konuk oyuncu-Fox TV

2013- Aşk Emek İster-Nazlı- Show TV

2015- İlişki Durumu: Karışık-Ayşegül-Show TV

2016- İlişki Durumu: Evli-Ayşegül- Show TV

2017- Seven Ne Yapmaz-Nazlı- ATV

Şirince; 2015 yılında, yaz dizisi olarak başlayan “İlişki Durumu: Karışık” adlı dizide ‘Ayşegül’ karakteriyle kariyerinin en iyi çıkışını yaşamıştır. Sonraki sene aynı dizinin devamı niteliğinde olan “İlişki Durumu: Evli” adlı dizisi ise pek ilgi görmeyince 4. Bölümünde final yapmıştır.

Seren Şirince “İlişki Durumu: Karışık” adlı dizisindeki performansıyla birçok ödül kazanmıştır.

2016 yılında Yeditepe Üniversitesi 4. Dilek Ödülleri’nde Yılın En İyi Komedi Kadın Oyuncusu Ödülüne layık görüşmüştür. Yine aynı sene içerisinde Ege Üniversitesi 5. Medya Ödülleri kapsamında En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adayı seçilmiştir. 2016’da 5. Fashion TV Moda Ödülleri kapsamında Yılın En Moda Dizi Çifti Adayı (Ayşegül – Can karakterleri) olarak rol arkadaşı Berk Okay ile ödül almıştır.

Tiyatro Çalışmaları

2014-Göl Kıyısı (Lucy)

Diğer Çalışmaları

2014-Eti ‘Benim O’ reklam filmi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler