Ana SayfaDizilerKırımzı Oda 30. Bölüm Ön İzleme Yayında! Diziye Yiğit Özşener Ve Esra...

İlgili Postlar

Kırımzı Oda 30. Bölüm Ön İzleme Yayında! Diziye Yiğit Özşener Ve Esra Ronabar Dahil Oldu!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kumru, son kez seansa gelip doktor hanımla vedalaşıyor. Nazlı, Recai’yle olan ilişkisini tamamen bitirip kendisine yeni bir hayat kuruyor. Sadi, Miço Mehmet’le birlikte, nasıl çeteye çalışmak zorunda kaldıklarını anlatıyor. Kırmızı Oda 30. bölüm ön izleme yayınlandı. Diziye, Yiğit Özşener ve Esra Ronabar dahil oldu.

Cuma Dizileri 2020

Diziye Yiğit Özşener Ve Esra Ronabar Dahil Oldu!

Kırmızı Oda 30. bölüm ön izlemesinde; Diziye dahil olan Yiğit Özşener ile Esra Ronabar, bir karı kocayı canlandırıyor. Ünlü oyuncular, Sefer ile Nihal, isimli karı kocayı canlandıracak. Onlarında yolu doktor hanımın kliniğine düşecek.

İşte Kırmızı Oda 30. bölüm ön izlemesi….

KIRIMIZI ODA 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kumru, yıllar sonra gidip annesiyle yüzleşiyor. Ona, kocasının kendisine yaptıklarını nasıl müsaade ettiğini, zaten evin iki odalı olduğunu duymamasının imkansız olduğunu söylüyor. Kadın, kulaklarını tıkadığını, eğer onun yaptıkları ortaya çıksaydı onunla yalnız ne yapacaklarını söylüyor.

Kumru annesine, kendisinin önce insan, sonra kadın ve anne olduğunu, onun bu üçünden biri olamadığını onu, kafasında öldürdüğünü söyleyip gidiyor. Son seansa gelin Kumru, doktor hanıma Fahri’ye geçmişini anlatmaya karar verdiğini söylüyor. Fahri, doktor hanımın yanına ona teşekkür etmek için geliyor.

Ona, Kumru’nun geçmişini baştan beri bildiğini söylüyor. Kumru, geçmişini ona anlatmak için çay bahçesine gidiyor. Onun baştan beri geçmişini bildiğini öğreniyor. Gümüş, ona evlenmeden önce Kumru’nun geçmişini anlatmıştır. Oda, kabul etmiştir. Nazlı, daha da iyi bir şekilde kliniğe geliyor.

Doktor hanıma Recai’nin, evine gelip kendisinin ayaklarına kapanıp yalvardığını, ama onunla barışmayı kabul etmediğini anlatıyor. Nazlı, Harun’la buluşuyor. Onun evlenme teklifini kabul etmiyor. Doktor hanıma Nazlı, artık nefes almayı öğrendiğini söylüyor. Daha mutlu bir şekilde klinikten ayrılıyor.

Sadi, Miço Mehmet’le çok güzel bir hayatları varken bir gece, çetelerden birinin eline düştüklerini ve zorla hırsızlık yaptırmak istediklerini anlatıyor. Doktor hanım Miço Mehmet’e, ne olduğunu sorunca Sadi, onun annesinin pavyonda çalıştığını ve zaman zaman onu görmeye gittiğini anlatıyor ve daha fazla bir şey anlatamıyor.

Kırmızı Oda 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Yıllar Sonra Annesiyle Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler