Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Yıllar Sonra Annesiyle Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Yıllar Sonra Annesiyle Yüzleşiyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 29. yeni bölümüyle 19 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nazlı, hayatında yeni kararlar verir. Recai, Nazlı’dan ayrılmak istemez. Sadi, sokaklardaki ilk günlerini anlattıktan sonra, doktor hanıma saz çalıp türkü söyler. Kumru, seansa daha mutlu bir şekilde gelir. Servet’in ölüm haberi Kumru’nun içini soğutur. Kırmızı Oda 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kumru, yıllar sonra annesiyle yüzleşiyor.

Cuma Dizileri 2020

Kumru Yıllar Sonra Annesiyle Yüzleşiyor!

Kırmızı Oda 29. bölüm 1. fragmanında; Kumru, annesinin karşısına çıkıyor. Ona, yıllarca içinde biriktirip söyleyemediği ne varsa yüzüne vuruyor. Sadi, bir annenin çocuğunu istemediğini ve sokaklara atmasını anlayamıyor. Nazlı, yaptığı hataların farkına varıp artık nefes alabildiğini hissediyor.

İşte Kırmızı Oda 29. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru, daha mutlu bir şekilde seansa gelir ve doktor hanıma Servet’in lağam çukuruna düşerek öldüğünü öğrendiğini söyler. Onun öyle bir şekilde ölmesinin ilahi adalet olduğunu söyler. Kumru, Yavuz’un yanından kaçtıktan sonra neler yaşadı onları anlatır.

Hamile olduğunu öğrenen Kumru, Yavuz’un yanından kaçar. O geceyi bir parkta aç susuz geçirir. Bir kaç iş baş vurusundan sonra Gümüş hanımla tanışır. Onun iş yerinde yufka açmaya başlar. Ona, evli ve kocası olduğunu söyler. Ancak Gümüş, ertesi gün Kumru’nun aynı kıyafetlerle işe geldiğini görünce onun başında bir şeyler olduğunu anlar.

Kumru ona, yalan söyler. Daha sonra, ona karşı kendisini suçlu hissedip oturup başından geçenleri Gümüş’e anlatır. Gümüş, onu bağrına basar. Daha sonra eşiyle nasıl tanıştığını anlatır. Doktor hanım, Kumru’daki büyük değişikliği fark eder. Kumru, artık kendisini suçlamayı bırakır. Nazlı, seansa kendine güvenli bir şekilde gelir.

Orada Recai’yle karşılaşır. Nazlı, onu görünce umursamaz. Nazlı, doktor hanıma evden ayrılmayı ve tek başına ayrı bir eve çıkma kararı aldığını, bu arada derslerine çalışmaya başladığını anlatır. Doktor hanım Recai’yi sorar. Nazlı, Recai’yi eve konuşmak için çağırır.

Recai, Nazlı’nın barışmak için kendisiyle konuşmak istediğini zanneder. Ama Nazlı’nın, ayrı eve çıkacağını duyunca deli olur. Ona, daha boşanmalarına bir ay olduğunu vurgular. Recai, Nazlı’nın hayatında başka biri olduğundan şüphelenir. Nazlı’nın seansı bittikten sonra Recai, doktor hanımın yanına gider ve onu karısıyla kendisini ayırmakla suçlar.

Sadi, sokaklardaki ilk günlerini anlatır. Açlıkla nasıl savaştığını, bir ekmek çaldığını ve onu bile kendisine çok görüldüğünü, ondan sonra çöplerden yiyecek toplayıp yediğini anlatır. Sokaklarda Sadi, Miço Mehmet diye biriyle tanışır ve birlikte su satıp karınlarını doyurup birbirlerine yoldaş olurlar.

Ama Sadi, daha fazlasını anlatamaz. Sadi, söz verdiği gibi doktor hanıma, sazıyla annesinin türküsünü söyler.

Kırmızı Oda 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Servet’in Ölüm Haberi Kumru’nun İçini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler