Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Servet'in Ölüm Haberi Kumru'nun İçini...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Servet’in Ölüm Haberi Kumru’nun İçini Soğutuyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazlı, hayatında yeni kararlar veriyor. Recai, Nazlı’dan ayrılmak istemiyor. Sadi, sokaklardaki ilk günlerini anlattıktan sonra, doktor hanıma saz çalıp türkü söylüyor. Kumru, seansa daha mutlu bir şekilde geliyor. Servet’in ölüm haberi Kumru’nun içini soğutuyor.

Cuma Dizileri 2020

Servet’in Ölüm Haberi Kumru’nun İçini Soğutuyor!

Kırmızı Oda 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kumru, daha mutlu bir şekilde seansa geliyor ve doktor hanıma Servet’in lağam çukuruna düşerek öldüğünü öğrendiğini söylüyor. Onun öyle bir şekilde ölmesinin ilahi adalet olduğunu söylüyor. Kumru, Yavuz’un yanından kaçtıktan sonra neler yaşadı onları anlatıyor.

KIRMIZI ODA 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hamile olduğunu öğrenen Kumru, Yavuz’un yanından kaçıyor. O geceyi bir parkta aç susuz geçiriyor. Bir kaç iş baş vurusundan sonra Gümüş hanımla tanışıyor. Onun iş yerinde yufka açmaya başlıyor. Ona, evli ve kocası olduğunu söylüyor. Ancak Gümüş, ertesi gün Kumru’nun aynı kıyafetlerle işe geldiğini görünce onun başında bir şeyler olduğunu anlıyor.

Kumru ona, yalan söylüyor. Daha sonra, ona karşı kendisini suçlu hissedip oturup başından geçenleri Gümüş’e anlatıyor. Gümüş, onu bağrına basıyor. Daha sonra eşiyle nasıl tanıştığını anlatıyor. Doktor hanım, Kumru’daki büyük değişikliği fark ediyor. Kumru, artık kendisini suçlamayı bırakıyor. Nazlı, seansa kendine güvenli bir şekilde geliyor.

Orada Recai’yle karşılaşıyor. Nazlı, onu görünce umursamıyor. Nazlı, doktor hanıma evden ayrılmayı ve tek başına ayrı bir eve çıkma kararı aldığını, bu arada derslerine çalışmaya başladığını anlatıyor. Doktor hanım Recai’yi soruyor. Nazlı, Recai’yi eve konuşmak için çağırıyor.

Recai, Nazlı’nın barışmak için kendisiyle konuşmak istediğini zannediyor. Ama Nazlı’nın, ayrı eve çıkacağını duyunca deli oluyor. Ona, daha boşanmalarına bir ay olduğunu vurguluyor. Recai, Nazlı’nın hayatında başka biri olduğundan şüpheleniyor. Nazlı’nın seansı bittikten sonra Recai, doktor hanımın yanına gidiyor ve onu karısıyla kendisini ayırmakla suçluyor.

Sadi, sokaklardaki ilk günlerini anlatıyor. Açlıkla nasıl savaştığını, bir ekmek çaldığını ve onu bile kendisine çok görüldüğünü, ondan sonra çöplerden yiyecek toplayıp yediğini anlatıyor. Sokaklarda Sadi, Miço Mehmet diye biriyle tanışıyor ve birlikte su satıp karınlarını doyurup birbirlerine yoldaş oluyorlar.

Ama Sadi, daha fazlasını anlatamıyor. Sadi, söz verdiği gibi doktor hanıma, sazıyla annesinin türküsünü söylüyor.

Kırmızı Oda 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bu Sefer Recai Nazlı’dan Ayrılmak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler