Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Ayliz'i Terk Mi...

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Ayliz’i Terk Mi Ediyor?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Seni Çok Bekledim, 7. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selo, hapse atılıyor. Meryem, Erol’la tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp onunla arkadaş oluyor. Hasan, mahkemede suçu üstleniyor. Erol, vurulma olayında Selo’nun suçu olmadığına dair ifade veriyor. Kadir ile Ayliz, evlenme kararı alıyor. Nikah günü Kadir, Sibel’le Cemal’in yakın olduğunu öğreniyor. Kadir, Ayliz’i terk mi ediyor?

Cuma Dizileri 2020

Kadir Ayliz’i Terk Mi Ediyor?

Seni Çok Bekledim 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selo, annesinin kendisini ihbar etmesiyle tutuklanıyor. Kadir, oraya gittiğinde polisler onu bulmuş oluyor. Umut’u alıp, Selo’nun gidişine baka kalıyor. O kargaşada Umut, ortadan kayboluyor. Kadir, Umut’un kaybolmasıyla çok telaşlanıyor ve Ayliz’le birlikte onu aramaya başlıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Umut, bulunuyor ve Kadir’e amca diye sarılıyor. Erol, savcıya ifade vermeye gidiyor. Cemal, ikide bir onun ifadesine müdahale ediyor. Ama Erol, vurulduğu gece Selo’yu, kendisinin oraya çağırdığını ve ilk silahı kendisinin çektiğini söylüyor. Cemal, Erol’un öyle ifade vermesine çok kızıyor.

Erol, zaten karısı ölmüş birini bir de çocuğundan ayırmak istemediğini söylüyor. Selo’nun mahkemesi oluyor. Hasan, mahkemede ifadesini değiştirip Zahide’nin ölümüne kendisinin sebep olduğunu söylüyor. Bu arada Meryem, Erol’u takip edip onu bir barda buluyor. Onunla tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp yakınlaşıyor. Erol’a, telefon numarasını veriyor.

Erol, onu arıyor ve Meryem, onu konuşturup ağzından laf almaya çalışıyor. Ama o, Meryem’e aşık oluyor. Kadir, Ayliz’e evlenme teklif ediyor. Ayliz, evlenme teklifini kabul ediyor. Ancak, sade bir nikah istiyor. Kadir, Sibel’i araştırmaya başlıyor. Onun, Cemal’le sürekli irtibatta olduğunu ve kaldığı evin kirasını onun ödediğini öğreniyor.

Mihre, Ayliz ile annesini yemeğe davet ediyor. Cemal’e de, Ayliz’in annesinin Sibel olduğunu söylüyor. Ayliz’in kızı olduğunu öğrenen Cemal, soluğu Sibel’in yanında alıyor. Ama Sibel, Ayliz’in onun kızı olduğunu inkar ediyor. Onun babasının başka biri olduğunu söylüyor. Ayliz gelinliğini, Kadir’de damatlığını giyiyor.

Kadir, Sibel’in yerini öğreniyor ve hemen onun yanına konuşmaya gidiyor. Ona, gerçekleri anlatmadan o evden çıkamayacağını söylüyor. Ayliz, gelinlikle kala kalıyor.

Seni Çok Bekledim 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Kendi Nikahına Yetişebilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler