Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bu Sefer Recai Nazlı'dan Ayrılmak...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bu Sefer Recai Nazlı’dan Ayrılmak İstemiyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 28. bölümüyle 12 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kumru, üzerine kuma getirileceğini öğrenince Yavuz’la nasıl kaçtığını anlatır. Nazlı, artık kendisine acımayı bırakacağını anlar. Sadi’nin yaşadıkları, izleyenleri göz yaşlarına boğar. Kırmızı Oda 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bu Sefer Recai, Nazlı’dan ayrılmak istemiyor.

Cuma Dizileri 2020

Bu Sefer Recai Nazlı’dan Ayrılmak İstemiyor!

Kırmızı Oda 28. bölüm 1. fragmanında; Kumru, hala annesini affetmediğini anlatıyor. Nazlı, Recai’den boşanmaya razı oluyor. Onun boşanmaya razı olduğunu duyan Recai, Nazlı’dan ayrılmak istemiyor. Sadi, sokaklardaki günlerini anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 28. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru, hikayesinin devamını anlatır. Kumru’nun annesi, kızının evlenmesinden sonra bir bahaneyle, kayın validesinin kapısını çalar. Kızının başına gelenleri bilen ancak, kocasının adının çıkacağından korktuğu için geldiğini anlayan Kumru’nun babaannesi onun yüzüne tükürür.

Sapık kocasının kızına iliştiğini bile bile buna göz yumduğu, kızını değil kocasını düşünerek karşısına geldiği için onun yüzüne tükürüp kovar. Daha sonra bu yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Kumru’nun babaannesi hayatını kaybeder. Yavuz, Kumru’nun kocasıyla ortak olur. Onun için evlerine gelip gitmeye başlar.

Yavuz, Kumru’nun ne kadar aşağılandığını ve zor durumda olduğunu anlar. Onunla yalnız görüşmek için fırsat yaratır ve ona buna katlanmak zorunda olmayacağını söyler. Kumru, kayın validesinin oğlunu tekrar evlendirmeye çalıştığını öğrenir. Mecbur kalıp Yavuz’la kaçmaya karar verir.

Nazlı, geçen bir hafta içerisinde de Recai’yi aramaz. Kendi kendiyle savaşırken karşısına eski erkek arkadaşı çıkar ve ikili birbirlerine tekrar telefonlarını verir. Sadi, doktor hanımın karşısına daha iyi çıkar. Hikayesinin devamını anlatmaya başlar. Sadi, için kaldığı ev artık çekilmez bir hal alır. Üvey kardeşleri ve üvey annesi ona eziyet etmeye devam eder.

Sadi, onlara yaranmak için her şeyi yapmaya karar verir. Evin tüm temizlik işleri, süpürge, bulaşık, çamaşır, hepsini yapmaya başlar. Ama yinede kimsenin gözüne giremez. Ağabeyleri onu kapı dışarı eder. Sadi, sabah yine üvey annesi tarafından eve alınır.

Çünkü, babaannesine bakılması gerekir. Sadi’nin babaannesi ölür. Ondan sonra odayı da ağabeyleri alır. Sadi, Seda’ya veda edip sokaklara atar kendisini. Yolda bulduğu bir köpek ise, onun yoldaşı olur. Deniz Piraye’yi, yemeğe çıkarıp orada ona evlenme teklif eder.

Kırmızı Oda 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi’nin Yaşadıkları İzleyenleri Göz Yaşlarına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler