Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi'nin Yaşadıkları İzleyenleri Göz Yaşlarına...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi’nin Yaşadıkları İzleyenleri Göz Yaşlarına Boğdu!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kumru, üzerine kuma getirileceğini öğrenince Yavuz’la nasıl kaçtığını anlatıyor. Nazlı, artık kendisine acımayı bırakacağını anlıyor. Sadi’nin yaşadıkları, izleyenleri göz yaşlarına boğdu.

Cuma Dizileri 2020

Sadi’nin Yaşadıkları İzleyenleri Göz Yaşlarına Boğdu!

Kırmızı Oda 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kumru, hikayesinin devamını anlatıyor. Kumru’nun annesi, kızının evlenmesinden sonra bir bahaneyle, kayın validesinin kapısını çalıyor. Kızının başına gelenleri bilen ancak, kocasının adının çıkacağından korktuğu için geldiğini anlayan Kumru’nun babaannesi onun yüzüne tükürüyor.

KIRMIZI ODA 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sapık kocasının kızına iliştiğini bile bile buna göz yumduğu, kızını değil kocasını düşünerek karşısına geldiği için onun yüzüne tükürüp kovuyor. Daha sonra bu yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Kumru’nun babaannesi hayatını kaybediyor. Yavuz, Kumru’nun kocasıyla ortak oluyor. Onun için evlerine gelip gitmeye başlıyor.

Yavuz, Kumru’nun ne kadar aşağılandığını ve zor durumda olduğunu anlıyor. Onunla yalnız görüşmek için fırsat yaratıyor ve ona buna katlanmak zorunda olmayacağını söylüyor. Kumru, kayın validesinin oğlunu tekrar evlendirmeye çalıştığını öğreniyor. Mecbur kalıp Yavuz’la kaçmaya karar veriyor.

Nazlı, geçen bir hafta içerisinde de Recai’yi aramıyor. Kendi kendiyle savaşırken karşısına eski erkek arkadaşı çıkıyor ve ikili birbirlerine tekrar telefonlarını veriyor. Sadi, doktor hanımın karşısına daha iyi çıkıyor. Hikayesinin devamını anlatmaya başlıyor. Sadi, için kaldığı ev artık çekilmez bir hal alıyor. Üvey kardeşleri ve üvey annesi ona eziyet etmeye devam ediyor.

Sadi, onlara yaranmak için her şeyi yapmaya karar veriyor. Evin tüm temizlik işleri, süpürge, bulaşık, çamaşır, hepsini yapmaya başlıyor. Ama yinede kimsenin gözüne giremiyor. Ağabeyleri onu kapı dışarı ediyor. Sadi, sabah yine üvey annesi tarafından eve alınıyor.

Çünkü, babaannesine bakılması gerekiyor. Sadi’nin babaannesi ölüyor. Ondan sonra odayı da ağabeyleri alıyor. Sadi, Seda’ya veda edip sokaklara atıyor kendisini. Yolda bulduğu bir köpek ise, onun yoldaşı oluyor. Deniz Piraye’yi, yemeğe çıkarıp orada ona evlenme teklif ediyor.

 Kırmızı Oda 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Yavuz’la Nasıl Tanıştığını Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler