Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Yavuz'la Nasıl Tanıştığını Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Yavuz’la Nasıl Tanıştığını Anlatıyor!

Tv 8’in fenomen dizisi Kırmızı Oda, 27. yeni bölümüyle 5 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nazlı, kendisine ne yaptığını anlayıp Recai’den uzaklaşır. Sadi, üvey annesi ve kardeşleri tarafından nasıl dışlandığını anlatır. Kumru, evliliğinin ilk gününden dayak yemeye başlar. Kırmızı Oda 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kumru, Yavuz’la nasıl tanıştığını anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Kumru Yavuz’la Nasıl Tanıştığını Anlatıyor!

Kırmızı Oda 27. bölüm 1. fragmanında; Kumru’nun babaannesi, gidip gelinini bulup onun kızını kocasının istismar etmesine nasıl göz yumduğunun hesabını sorup yüzüne tükürüyor. Yavuz, Kumru’nun kocasıyla eve gelip gitmeye başlıyor. Nazlı, kendisini sevmediğini anlıyor. Sadi, sokaklara düştükten sonra başına gelen en kötü şeyi anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 27. bölüm 1. fragmanı…

 

KIRMIZI ODA 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Doktor hanım, kliniğe eşiyle gelir ve çalışanlarla birlikte kahvaltı yaparlar. Kumru, evlendikten sonra yaşadıklarını anlatır. Düğün bittikten sonra Kumru, kocasını yatak odasında bekler. Kocası ona, yüz görümlük hediyesi takar. Kumru ise, ağlayıp onun kendisine dokunmasını istemez.

Kocası, zorla onunla birlikte olur. Onun bakire olmadığını anladıktan sonra, Kumru’yu öldüresiye döver. Sonra, Kumru’nun babaannesine gidip onu eve getirir. Babaannesi Kumru’nun dayak yediğini görünce ona sarılıp sakinleştirir. Kocasına, onun eline daha çocukken geldiğini, onu mahallede tanıdığını torununu bir doktora götüreceğini, ama ona geri vermeyeceğini söyler.

Bu işin duyulmasından korkan koca, ailesine Kumru’nun bakire olduğuna inandırır. Kumru, babaannesine kendisine bu kötülüğü yapanın üvey babası olduğunu söyler. Bu sır, ikisi arasında kalır. Kumru, kocasından her gün dayak yer.

Nazlı, kendisine güvenli bir şekilde kliniğe gelir. Bu sefer, Recai onu aramadığı için merak eder. Nazlı, doktor hanıma rüyalarını ve hayallerini anlatır. Daha sonra ne yapması gerektiğini bilip, çıkışta Recai’den ayrı evine gider.

Recai, doktor hanıma bir kapıcı çocuğu olduğunu, o zengin insanların verdiği giysilerle büyüdüğünü ve artık onlardan daha iyi giyinip daha iyi yediğini söyler. Doktor hanım, onun çocukluğunda yaşadığı şeylerin acısını Nazlı’dan aldığını anlar.

Sadi, yeni seansına daha iyi gelir ve hikayesine kaldığı yerden devam eder. Üvey annesinin yanında kaldığı sürede, üvey kardeşleri tarafından şiddet gördüğünü ve orada istenmediğini anlatır. Sokaklara nasıl düştüğünü soran doktor hanıma, o evde daha çok şey yaşadığını söyler.

Sadi, hayallerindeki gibi bir eve kavuşur. O, üvey kardeşlerinin yediği muzu kendisine vermedikleri için o, kimsesizlere kasalar dolusu erzak ve muz verir.

Kırmızı Oda 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Evliliğinin İlk Gününden Dayak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler