Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Evliliğinin İlk Gününden Dayak...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Evliliğinin İlk Gününden Dayak Yemeye Başlıyor!

Tv 8’in fenomen dizisi Kırmızı Oda, 26. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazlı, kendisine ne yaptığını anlayıp Recai’den uzaklaşıyor. Sadi, üvey annesi ve kardeşleri tarafından nasıl dışlandığını anlatıyor. Kumru, evliliğinin ilk gününden dayak yemeye başlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Kumru Evliliğinin İlk Gününden Dayak Yemeye Başlıyor!

Kırmızı Oda, 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doktor hanım, kliniğe eşiyle geliyor ve çalışanlarla birlikte kahvaltı yapıyorlar. Kumru, evlendikten sonra yaşadıklarını anlatıyor. Düğün bittikten sonra Kumru, kocasını yatak odasında bekliyor. Kocası ona, yüz görümlük hediyesi takıyor. Kumru ise, ağlayıp onun kendisine dokunmasını istemiyor.

KIRMIZI ODA 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kocası, zorla onunla birlikte oluyor. Onun bakire olmadığını anladıktan sonra, Kumru’yu öldüresiye dövüyor. Sonra, Kumru’nun babaannesine gidip onu eve getiriyor. Babaannesi Kumru’nun dayak yediğini görünce ona sarılıp sakinleştiriyor. Kocasına, onun eline daha çocukken geldiğini, onu mahallede tanıdığını torununu bir doktora götüreceğini, ama ona geri vermeyeceğini söylüyor.

Bu işin duyulmasından korkan koca, ailesine Kumru’nun bakire olduğuna inandırıyor. Kumru, babaannesine kendisine bu kötülüğü yapanın üvey babası olduğunu söylüyor. Bu sır, ikisi arasında kalıyor. Kumru, kocasından her gün dayak yiyor. Evlilikleri böyle devam ediyor.

Nazlı, kendisine güvenli bir şekilde kliniğe geliyor. Bu sefer, Recai onu aramadığı için merak ediyor. Nazlı, doktor hanıma rüyalarını ve hayallerini anlatıyor. Daha sonra ne yapması gerektiğini bilip, çıkışta Recai’den ayrı evine gidiyor.

Recai, doktor hanıma bir kapıcı çocuğu olduğunu, o zengin insanların verdiği giysilerle büyüdüğünü ve artık onlardan daha iyi giyinip daha iyi yediğini söylüyor. Doktor hanım, onun çocukluğunda yaşadığı şeylerin acısını Nazlı’dan aldığını anlıyor.

Sadi, yeni seansına daha iyi geliyor ve hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Üvey annesinin yanında kaldığı sürede, üvey kardeşleri tarafından şiddet gördüğünü ve orada istenmediğini anlatıyor. Sokaklara nasıl düştüğünü soran doktor hanıma, o evde daha çok şey yaşadığını söylüyor.

Sadi, hayallerindeki gibi bir eve kavuşuyor. O, üvey kardeşlerinin yediği muzu kendisine vermedikleri için o, kimsesizlere kasalar dolusu erzak ve muz veriyor.

Kırmızı Oda 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Kocası Tarafından Namussuzlukla Suçlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler