Ana SayfaDizilerKefaret 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sude'yi Geri Alabiliyor Mu?

İlgili Postlar

Kefaret 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sude’yi Geri Alabiliyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 15. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ahmet, Arzu ile ilişkisi olduğunu kabul etmez. Sude, çocuk esirgeme kurumuna götürülür. Zeynep, Sude’yi alabilmek için Sinan’ın koruyucu aileliği işini kaybetmesi uğruna kabul etmesini ister. Ahmet, yine Arzu’yla buluşur. Arzu’nun adamı, silahını Ahmet’e doğrultur. Kefaret, 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Sude’yi Sinan olmadan geri alabiliyor mu?

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Sude’yi Geri Alabiliyor Mu?

Kefaret 15. bölüm 2. fragmanında; Avukat hanım Sinan’la Zeynep’i, ayırmak için elinden geleni yapıyor. Sinan, Sude’nin koruyucu ailesi olmayı kabul etmiyor. Arzu’nun, kendisine ve Cansu’ya sahte pasaport çıkarttığı ortaya çıkıyor. Meltem, Ahmet’in tüm mal varlığını ele geçirme derdine düşüyor. Arzu, Ahmet’i onsuz gidemeyeceğine ikna ediyor. Zeynep, Sinan’nın korucuyu babalıktan vazgeçmesi içine oturuyor.

İşte Kefaret 15. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Sosyal Hizmetler Sude’yi almak için gelirler. Araya Sinan’ın ve avukatların girmesiyle onlardan süre alır. Bu süre içinde Zeynep, Sude’nin koruyucu ailesi olarak başvuru yapar. Sinan’da babası olmayı kabul eder. Ancak, avukat Sinan’la konuşup onun işinin buna engel olacağını, Sude’yle ilgilenemeyeceğini söyler.

Sinan, Sude ile Elif’e madalya takar. Onlara üzerilerinden o madalyayı hiç çıkarmamalarını ister. Elif, evden kaçar. Sinan, o madalya sayesinde Elif’i bulup eve getirir. Meltem, gidip emniyete Zeynep’in Sude’nin parasının peşinde olduğunu söyleyip onu şikayet eder.

Emniyet, soruşturma başlatıp Sude’nin parasını koruma altına alır. Zeynep’in, koruyucu annelik başvurusu kabul edilmez. Arzu, Ahmet’i arayıp onunla buluşur. Onu oğluyla tehdit edip yanına gelmesini sağlar. Can’ın bulunduğunu öğrenen Ahmet, rahatlar. Arzu, Ahmet’i baştan çıkartmayı başarır.

Gitmeden önce Arzu, Elif’i son kez görmek ister. Ahmet’ten onu yanına getirmesini ister. O da, Elif’i alıp Arzu’nun yanına götürmek üzere yola çıkar. Onun ortalarda olmadığını anlayan Zeynep, Sinan’dan yardım ister. Sinan, Elif’in üzerindeki takip cihazı sayesinde onların peşine düşer.

Sosyal hizmetlerden gelen görevliler, Sude’yi zorla alıp götürür. Zeynip’in, Sude’yi alabilmesi için tek bir çaresi kalır. O da Sinan’ın, koruyucu aileliği kabul etmeye ikna etmek.

Kefaret 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Aşkı Ahmet’in Sonu Mu Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler