Ana SayfaDizilerKefaret 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Aşkı Ahmet'in Sonu Mu Olacak?

İlgili Postlar

Kefaret 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Aşkı Ahmet’in Sonu Mu Olacak?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sosyal hizmetler Sude’yi almak için Zeynep’in yanına geliyor. Zeynep, istediği süre içinde Meltem’in kendisini şikayet etmesiyle Sude’nin koruyucu aileliğini alamıyor. Ahmet, Elif’i Arzu’nun yanına götürüyor. Sinan, onların peşine düşüyor. Kefaret 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Arzu aşkı, Ahmet’in sonu mu olacak?

Pazar Dizileri 2020

Arzu Aşkı Ahmet’in Sonu Mu Olacak?

Kefaret 15. bölüm 1. fragmanında; Ahmet, Arzu ile ilişkisi olduğunu kabul etmiyor. Sude, çocuk esirgeme kurumuna götürülüyor. Zeynep, Sude’yi alabilmek için Sinan’ın koruyucu aileliği işini kaybetmesi uğruna kabul etmesini istiyor. Ahmet, yine Arzu’yla buluşuyor. Arzu’nun adamı, silahını Ahmet’e doğrultuyor.

İşte Kefaret 15. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sosyal Hizmetler Sude’yi almak için geliyorlar. Araya Sinan’ın ve avukatların girmesiyle onlardan süre alıyorlar. Bu süre içinde Zeynep, Sude’nin koruyucu ailesi olarak başvuru yapıyor. Sinan’da babası olmayı kabul ediyor. Ancak, avukat Sinan’la konuşup onun işinin buna engel olacağını, Sude’yle ilgilenemeyeceğini söylüyor.

Sinan, Sude ile Elif’e madalya takıyor. Onlara üzerilerinden o madalyayı hiç çıkarmamalarını istiyor. Elif, evden kaçıyor. Sinan, o madalya sayesinde Elif’i bulup eve getiriyor. Meltem, gidip emniyete Zeynep’in Sude’nin parasının peşinde olduğunu söyleyip onu şikayet ediyor.

Emniyet, soruşturma başlatıp Sude’nin parasını koruma altına alıyor. Zeynep’in, koruyucu annelik başvurusu kabul edilmiyor. Arzu, Ahmet’i arayıp onunla buluşuyor. Onu oğluyla tehdit edip yanına gelmesini sağlıyor. Can’ın bulunduğunu öğrenen Ahmet, rahatlıyor. Arzu, Ahmet’i baştan çıkartmayı başarıyor.

Gitmeden önce Arzu, Elif’i son kez görmek istiyor. Ahmet’ten onu yanına getirmesini istiyor. O da, Elif’i alıp Arzu’nun yanına götürmek üzere yola çıkıyor. Onun ortalarda olmadığını anlayan Zeynep, Sinan’dan yardım istiyor. Sinan, Elif’in üzerindeki takip cihazı sayesinde onların peşine düşüyor.

Sosyal hizmetlerden gelen görevliler, Sude’yi zorla alıp götürüyor. Zeynip’in, Sude’yi alabilmesi için tek bir çaresi kalıyor. O da Sinan’ın, koruyucu aileliği kabul etmeye ikna etmek.

Kefaret 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Hem Sude’yi Hemde Elif’i Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler