Ana SayfaDizilerArıza 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Ölümüne Halide'yi Yalnız Bırakmıyor!

İlgili Postlar

Arıza 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Ölümüne Halide’yi Yalnız Bırakmıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Halide’yi, herkes Rusların kaçırdığını sanıyor. Ancak işin içinde Balaban’ın olduğu ortaya çıkıyor. Burak, Bergüzar’ın isteği üzerine Balaban’ı bulup getiriyor. Ali Rıza, Halide’yi üzerine bomba yerleştirilmiş bir şekilde buluyor. Balaban, Bergüzar’dan kendisine koltuk vermesi karşılığında bombayı etkisiz hale getireceğini söylüyor. Ali Rıza, ölümüne Halide’yi yalnız bırakmıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Ölümüne Halide’yi Yalnız Bırakmıyor!

Arıza, 24. bölüm 1. fragmanı henüz yayınlanmadı. Halide’nin kaçırıldığını duyunca Ali Rıza, deliye dönüyor. Balaban, Ruslarla birlikte hareket ediyor. İşin içinde kendisi yokmuş gibi Haşmet’i arıyor. Halide’nin canı karşılığında çalışan mallarını ve verdiği paranın tamamını istiyor. Ali Rıza ile Haşmet, hemen bu teklifi kabul ediyor. Ama onlara güvenmek için, Ali Rıza’nın kafasına silahını dayamasını istiyor.

ARIZA 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Rıza, hiç düşünmeden hemen kafasına silahını dayıyor. O da, inanıp anlaşmayı kabul ediyor. Ali Rıza, Bergüzar’ın elindeki malları ertesi gün getirmek üzere alıyor. Balaban, Halide’nin yanına gidip onun ailesinin öldürülmesinde Ali Rıza’nın babasının parmağı olduğunu söylüyor.

Onu inandıramayınca Halide’ye bir video seyrettiriyor. Ali Rıza, malları verip Halide’yi almak istiyor. Ancak, Balaban onun ölüm emrini veriyor. Bergüzar, Burak’ı yanına çağırıyor. Ondan, Balaban’ı kendisine getirmesini istiyor. Burak, Balaban’ı yakalayıp Bergüzar’a veriyor. Bergüzar, Burak’a bu yaptığının bir mükafatı olduğunu söylüyor.

Ali Rıza, kendisine saldıranları öldürüyor ve Halide’yi sakladıkları yerde buluyor. Ancak, onun üzerinde harekete hassas bir bomba olduğunu görüyor. Halide, Ali Rıza’dan gitmesini istiyor. O ise, o ölürse kendisinin yaşayamayacağını söyleyip orayı terk etmiyor. Hemen, Muzaffer’i arayıp yardım istiyor.

Muzaffer, Bergüzar’la görüşüp ona durumu anlatıyor. Bergüzar, Balaban’dan Halide’yi serbest bırakmasını istiyor. Balaban, Halide’yi serbest bırakmanın karşılığında ondan kendisine bir koltuk vermesini istiyor. Bergüzar, onu Safir’den bir yere kapattırıp düşünmeye başlıyor. Bombanın patlamasına saniyeler kalınca Ali Rıza ile Halide, birbirlerine sarılıp ölmeyi bekliyor.

Arıza 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Balaban Halide’nin Karşılığında Ali Rıza’nın Canını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler