Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep'e Kim Neden Saldırıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep’e Kim Neden Saldırıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 33. yeni bölümüyle 24 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Mehdi, serbest kalması için gereken parayı Cengiz’in verdiğini öğrenir. Cengiz, Mehdi’yi işlerinin başına geçirir. Nermin, eski gücüne kavuştuktan sonra Sakine, sorun çıkartmaya başlar. Motosikletli biri Zeynep’in yanına yaklaşıp silahını doğrultur. Doğduğun Ev Kaderindir 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep’e kim neden saldırıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep’e Kim Neden Saldırıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 33. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, saldırıdan canını zor kurtarıyor. Herkes. bunu yapanın Mehdi, olabileceğini düşünüyor. Mehdi ise, bunu yapmadığını söylüyor. Barış, Mehdi’nin suçlu olduğunu bunu yapabileceğini düşündüklerini söyleyince ikili birbirine giriyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 33. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır. Herkes Ercan’ın tanıklık için istediği beş yüz bin lirayı kimin verdiğini merak etmeye başlar. Mehdi, o parayı Cengiz’in verdiğini öğrenir. Cengiz, onun hesabına yüklüce bir para yatırdığını, çıkışta adamları onu karşılayıp ayarladığı eve yerleştireceğini söyler.

Mehdi, helal olduktan sonra her işi yapacağını söyler. Dışarıda Mehdi’yi, siyah takım elbiseli 6 araba bekler. Nuh, Mehdi’nin kötü işlere bulaştığını düşünmeye başlar. Mehdi, öncelikle Zeynep’in evine gidip onlara teşekkür edip kızını alır. Evdekiler, kapının önündeki arabaları ve korumaları görünce Mehdi’nin pis işlere bulaştığını anlar.

Adamlar Mehdi ve ailesini büyük bir malikaneye götürür. Mehdi, Cengiz’in bir çok iş yerinin olduğu kadar, düşmanlarının da çok olduğunu bilir. İlk gün ailesiyle birlikte Cengiz’in mekanlarından birinde yemek yerler. Çıktıktan sonra, silahlı saldırıya uğrarlar.

Mehdi, Nuh’un da yanında çalışmasını istemez. Cemile, bunun için Nuh’u zorlar. Ama Nuh, işinden ayrılmak istemediğini söyler. Barış, Zeynep’le buluşur ve ikili çok güzel bir gün geçirir. Nermin, tüm mal varlığının ve parasının kendisine geçtiğinin haberini alır.

Herkesi alışverişe götürmek ister. Sakine, bu duruma pek memnun olmaz ve onlarla gitmez. Sultan, Emine ve Nermin, gönüllerince alış veriş yapıp kuaföre gidip süslenirler. Nermin, akşam yemeğinde hep beraber eve çıkmayı teklif eder. Sakine, kızıyla evlerinde kalacağını söyler.

Zeynep, Sakine annesiyle yalnız konuşup onun mutsuzlukla beslendiğini, artık onun gözyaşlarına kanmayacağını, Nermin’le ayrı eve çıkacağını söyler. Barış, Zeynep’in kendisinden uzaklaştığını düşünmeye başlar. Nermin ile Zeynep, evlerine girerken Sakine gelir. O sırada bir motosikletli yaklaşıp silahını Zeynep’e doğrultur.

Doğduğun Ev Kaderindir 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep’i Kim Öldürmek İstiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler