Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 85. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Behice İki Ateş Arasında...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 85. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Behice İki Ateş Arasında Kalıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 85. bölümüyle 25 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, annesinin katilinin Behice, olduğunu duyunca onu boğmaya çalışır. Bu durum tüm Çukurova’nın diline düşer. Sevda, komşusundan Hünkar’ın öldürüldüğü gün Behice’yi onun evinden çıkarken gördüğünü söyler. Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Behice, iki ateş arasında kalıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Behice İki Ateş Arasında Kalıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm 1. fragmanında; Fikret, Fekeli’ye Adnan Yaman’ın oğlu olduğunu söylüyor. Sevda, Demir’in ilişkisini öğrenip Ümit’e hemen ondan ayrılmasını istiyor. Fekeli de, Hünkar’ı öldürenin Behice olduğunu öğrenip karşısına çıkıyor. Behice de, silahını çekiyor. O sırada Demir’de, oraya gelip Behice’ye silahını doğrultuyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm 1. fragmanı…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 84. BÖLÜM ÖZETİ!

Konağa gelen taksici, harabelere Behice’yi kendisinin bıraktığını söyler. Bunu duyan Demir, hemen Behice’nin boğazına sarılıp onu boğmaya çalışır. Züleyha, Demir’e zor engel olur. Sonra Demir, adamı tekrar dinler. Adam, onu bıraktıktan sonra iki el silah sesi duyduğunu söyleyince, annesinin bıçaklanarak öldürüldüğü için, onun yalan söylediğini anlar.

Saniye, Behice’nin Gaffur’un bir açığını bilip onu tehdit ettiğini anlar. Onu sıkıştırınca Gaffur’un, Hatip’i öldürdüğünü öğrenir. Durumu gidip Demir’e anlatır. Demir, Gaffur’u döver ve ondan sonra onu jandarmaya vermeyeceğini söyler. Tüm Çukurova, Demir’in Behice’yi nasıl boğmaya çalıştığını konuşmaya başlar.

Behice, Müjgan’ı arayıp buluşur. Müjgan, halasını İstanbul’a göndermek için altınlarını bozmaya gider. Fekeli, onu görür ve o parayı kendisinin vereceğini söyler. Fekeli, Fikret’i karşısına alıp onunla Müjgan’ı gördüğünü, ondan aşık olduğuna emin olmadan bunu yapmamasını ister.

Fikret, Müjgan’a aşık olduğundan emin olur. Ancak, başka amaçları olduğu için Müjgan’a karşı mesafesini koyar. Sevda, kalan eşyalarını almak için eski evine gider. Kapıda Demir’in arabasını görür. İçeri girmeye çalışırken anahtarın değiştirildiğini öğrenir. O sırada, bir komşusunu görür ve ondan Hünkar’ın öldürüldüğü gün Behice’nin evine girip telaşlı bir şekilde çıkıp gittiğini söyler.

Sevda, hemen konağa gidip Züleyha’ya durumu anlatır. Züleyha, Behice’nin daha önce iki kez cinayetten yargılandığını ve abisinin imzasıyla kurtulduğunu öğrenir. Onun karşısına çıkıyor ve onun katil olduğunu öğrendiğini söyler. Behice, ne mahkemeden ne polisten korkmadığını söyleyince Züleyha, Demir’in onu yaşatmayacağını söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 85. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behice İyice Köşeye Sıkışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler