Ana SayfaDizilerBaraj 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık'la Birlikte Mert'i Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Baraj 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’la Birlikte Mert’i Kaçırıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 28. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nehir ile Zerrin, Bahar’ın evine gider. Bahar’ın, Nehir’e verdiği ilacı aramaya başlar. Hemen Bahar, ilacı tuvalete dökmek isterken Zerrin yakalır. Tabi, bunu ispatlayamaz. Nazım Nehir’e, kötü kadın muamelesi yapar. Baraj 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nehir, Tarık’l birlikte Mert’i kaçırıyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Tarık’la Birlikte Mert’i Kaçırıyor!

Baraj 28. bölüm 2. fragmanında; Mert’in, velayet davası görülüyor. Hakim, Nehir’in oğlunu darp ettiği ve madde kullandığı için Mert’in velayetini Bahar’a veriyor. Zahra, Meryem’in cesedini yok etmek için Tarık’tan yardım istiyor. Tarık ile Nehir’in, Mert’i kaçırmaktan başka çaresi kalmıyor. Bunu duyan Bahar ile Nazım, Nehir’in peşine düşüyor.

İşte Baraj 28. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Bahar, Tarık’la konuşup onun Nehir’le evlenmesinin kendi işine geleceğini, birlikte hareket edip dediklerini yaparsa onunla tekrar birlikte olabileceğini söyler. Mert, okulda arkadaşıyla kavga eder. Bahar, durumu annesinin öğrenmesine engel olup Mert’i okuldan alır ve doğruca doktora götürüp darp raporu alır.

Nehir, akşam otelde Tarık’la birlikte bir iş toplantısına katılması gerekir. İş toplantısına gitmeden Nehir’in kendisine uğramasını sağlayan Bahar, abisinin içtiği uyuşturucu nitelikli ilacı alır. Ezip Nehir’e hazırladığı içeceğin içine koyar. Bahar, telefonda Nazım’la konuşmuş gibi yapıp, bebek yapmayı düşündüklerini Nehir’e duyurur.

Sinirlenen Nehir, içeceğin hepsini bitiriyor. Otele gittiğinde bir iki bardak şarap içtikten sonra kendisinden geçiyor. Bahar, onun o hallerini tuttuğu adam tarafından kayıt altına aldırıyor. Onun o hallerini abisinin bir arkadaşının çektiğini söyleyip Nazım’a izletiyor.

Nazım, Nehir’in yanına otele gider. Tarık, Bahar’la anlaştığı gibi üzerine içki dökülen Nehir’i otel odasına götürüp, üzerini çıkarıp kuru temizlemeye verir. Nazım, kapıya gelincede kendisi de üzerini çıkarıp kapıyı açar. Onları öyle gören Nazım, Nehir’e oğlunu bırakmak istemez.

Nehir, polisler tarafından karakola götürülür. Orada oğluna darp ettiğini belgelerle kanıtlandığını öğrenip, bunların hepsinin Bahar’ın oyunu olduğunu anlar. Tarık, Bahar’ın Nehir’i oğlundan ayıracağını duyunca onunla görüşmeye gider.

Bahar’ın dava açtığını duyunca da ona, iyi yaptığını söyler. Nehir, polisler tarafından karakola götürülür. Orada oğluna darp ettiğini belgelerle kanıtlandığını öğrenip, bunların hepsinin Bahar’ın oyunu olduğunu anlar. Tarık, Bahar’ın Nehir’i oğlundan ayıracağını duyunca onunla görüşmeye gider.

Baraj 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Bahar’ın Oyununu Ortaya Çıkarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler