Ana SayfaDizilerHekimoğlu 38. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek Ateş'in Kendisini Kandırdığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 38. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’in Kendisini Kandırdığını Öğreniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 38. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye tecavüze uğramış bir genç kız gelir. Kendisiyle ilgilenmesi için özellikle Hekimoğlu’nu ister. Ateş, İpek’e gidip durumu anlatır. İpek, genç kızla konuşup onun durumunun ciddi olduğunu öğrenince, Ateş’e kızla ilgilenmesi için izin verir. Hekimoğlu 38. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. İpek, Ateş’in kendisini kandırdığını öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

İpek Ateş’in Kendisini Kandırdığını Öğreniyor!

Hekimoğlu 38. bölüm 3. fragmanında; İpek, Ateş’in mahkeme aklanmak için kendisiyle birlikte herkesi kandırdığını, ilaç kullanmayı bırakmadığını öğreniyor. Ondan hemen, polikliniğe dönmesini istiyor. Hasta fenalaşınca yine devreye Ateş giriyor. Genç kızın hamile olduğunu ve doğurmak istediğini öğrenince ona destek oluyor. Ateş, kızın durumu karşısında çok duygulanıyor.

Hekimoğlu 38. bölüm 3. fragmanı….

HEKİMOĞLU 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahir komiser, Ateş’i, iyice köşeye sıkıştırır. Ateş, kendi iradesiyle, Mahir komiserin yanına gidip onun teklifini kabul ettiğini söyler. Ancak Mahir, sözleşmenin artık geçerli olmadığını, onun ölen bir hastanın öldükten sonra ilaç kullandığını ve onun imzasının olduğu reçetenin elinde olduğunu söyler. Ateş, daha sonra karakola gidip, Mahir komiserle yüz yüze görüşüyor.

Ondan, özür dilediğini söylüyor. Ateş, kendi isteğiyle rehabilitasyon merkezinde tedavi olmaya başlar. Orhan’dan da özür diler. İpek ile Orhan, onun bu denli değiştiğine inanmaz. Hastaneye itfaiyeci vücudunun yüzde ellisi yanan bir genç gelir. Genç, sürekli kalp krizi geçirir. Ateş, onun aşk acısı çektiğini anlar.

Zeynep, hastayla konuşur ve onun aşık olduğu kadının abisinin nişanlısı olduğunu öğrenir. Ateş, gencin hafızasını silmeleri gerektiğini söyler. İpek’de, onun bu teklifini kabul eder ve gencin hafızası silinir. Sonradan Zeynep, gencin aşık olduğu kadının aslında, onun abisinin nişanlısı olmadığını öğrenir. Bu durumu oyun beyninin uydurduğunu anlıyor.

Ateş, mahkemeye çıkar. Mahkemede, gelen telefonuna cevap veren Ateş, acil hastası olduğunu söyleyip mahkemeyi terk eder. Hakim, yemek molası verip duruşmayı öğleden sonraya erteler. Ateş, hastanın beynine anjiyo yapıp, beyninin kötü anı üreten nedenleri yok eder.

Hekimoğlu 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tecavüze Uğrayan Genç Kız Ateş’i İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler