Ana SayfaDizilerHekimoğlu 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tecavüze Uğrayan Genç Kız Ateş'i İstiyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tecavüze Uğrayan Genç Kız Ateş’i İstiyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 38. yeni bölümüyle 23 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İpek ile Orhan, aslında Ateş’in hiç ilaçları bırakmadığını öğrenir. Ateş, suçlu suçlu İpek’in yanına gelir. İpek, ona bir hafta boyunca poliklinik verir ve ona karşı umudunu hiç kaybetmeyeceğini, bir gün insanlara inandığını göreceğini söyler. Hekimoğlu 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tecavüze uğrayan gen kız, özellikle Ateş’i istiyor.

Salı Dizileri 2020

Tecavüze Uğrayan Genç Kız Ateş’i İstiyor!

Hekimoğlu 38. bölüm 2. fragmanında; Hastaneye tecavüze uğramış bir genç kız geliyor. Kendisiyle ilgilenmesi için özellikle Hekimoğlu’nu istiyor. Ateş, İpek’e gidip durumu anlatıyor. İpek, genç kızla konuşup onun durumunun ciddi olduğunu öğrenince, Ateş’e kızla ilgilenmesi için izin veriyor.

İşte Hekimoğlu 38. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahir komiser, Ateş’i, iyice köşeye sıkıştırır. Ateş, kendi iradesiyle, Mahir komiserin yanına gidip onun teklifini kabul ettiğini söyler. Ancak Mahir, sözleşmenin artık geçerli olmadığını, onun ölen bir hastanın öldükten sonra ilaç kullandığını ve onun imzasının olduğu reçetenin elinde olduğunu söyler. Ateş, daha sonra karakola gidip, Mahir komiserle yüz yüze görüşüyor.

Ondan, özür dilediğini söylüyor. Ateş, kendi isteğiyle rehabilitasyon merkezinde tedavi olmaya başlar. Orhan’dan da özür diler. İpek ile Orhan, onun bu denli değiştiğine inanmaz. Hastaneye itfaiyeci vücudunun yüzde ellisi yanan bir genç gelir. Genç, sürekli kalp krizi geçirir. Ateş, onun aşk acısı çektiğini anlar.

Zeynep, hastayla konuşur ve onun aşık olduğu kadının abisinin nişanlısı olduğunu öğrenir. Ateş, gencin hafızasını silmeleri gerektiğini söyler. İpek’de, onun bu teklifini kabul eder ve gencin hafızası silinir. Sonradan Zeynep, gencin aşık olduğu kadının aslında, onun abisinin nişanlısı olmadığını öğrenir. Bu durumu oyun beyninin uydurduğunu anlıyor.

Ateş, mahkemeye çıkar. Mahkemede, gelen telefonuna cevap veren Ateş, acil hastası olduğunu söyleyip mahkemeyi terk eder. Hakim, yemek molası verip duruşmayı öğleden sonraya erteler. Ateş, hastanın beynine anjiyo yapıp, beyninin kötü anı üreten nedenleri yok eder.

Hekimoğlu 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Kalan Ateş İpek’in Gazabından Kurtulamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler