Ana SayfaDizilerHekimoğlu 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Kalan Ateş İpek'in Gazabından Kurtulamıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgür Kalan Ateş İpek’in Gazabından Kurtulamıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 37. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş, Mahir komiserden, sonra Orhan’dan özür diliyor. Kendi isteğiyle de rehabilitasyon merkezine tedavi olmaya başlıyor. Ateş, çıktığı ilk mahkemeyi hastası için terk ediyor. Hakim, öğleden sonraya ertelediği duruşmada Ateş’in dosyasını kapatıyor. Hekimoğlu 38. 1. fragmanı yayınlandı. Özgür kalan Ateş, İpek’in gazabından kurtulamıyor.

Salı Dizileri 2020

Özgür Kalan Ateş İpek’in Gazabından Kurtulamıyor!

Hekimoğlu 38. bölüm 1. fragmanında; İpek ile Orhan, aslında Ateş’in hiç ilaçları bırakmadığını öğreniyor. Ateş, suçlu suçlu İpek’in yanına geliyor. İpek, ona bir hafta boyunca poliklinik veriyor ve ona karşı umudunu hiç kaybetmeyeceğini, bir gün insanlara inandığını göreceğini söylüyor.

İşte Hekimoğlu 38. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ateş, iyice köşeye sıkışıyor. Mahir komiserin yanına gidip onun teklifini kabul ettiğini söylüyor. Ancak Mahir, sözleşmenin artık geçerli olmadığını, onun ölen bir hastanın öldükten sonra ilaç kullandığını ve onun imzasının olduğu reçetenin elinde olduğunu söylüyor. Ateş, karakola gidip Mahir komiserden özür diliyor.

Kendi isteğiyle rehabilitasyon merkezinde tedavi olmaya başlıyor. Orhan’dan da özür diliyor. İpek ile Orhan, onun bu denli değiştiğine inanamıyor. Hastaneye itfaiyeci vücudunun yüzde ellisi yanan bir genç geliyor. Genç, sürekli kalp krizi geçiriyor. Ateş, onun aşk acısı çektiğini anlıyor.

Zeynep, hastayla konuşuyor ve onun aşık olduğu kadının abisinin nişanlısı olduğunu öğreniyor. Ateş, gencin hafızasını silmeleri gerektiğini söylüyor. İpek’de, onun bu teklifini kabul ediyor ve gencin hafızası siliniyor. Sonradan Zeynep, gencin aşık olduğu kadının onun abisinin nişanlısı olmadığını öğreniyor.

Ateş, mahkemeye çıkıyor. Mahkemede gelen telefonuna cevap verip acil hastası olduğunu söyleyip mahkemeyi terk ediyor. Hakim, yemek molası verip duruşmayı öğleden sonraya erteliyor. Ateş, hastanın beynine anjiyo yapıp, beyninin kötü anı üreten nedenleri yok ediyor.

Muzo, Ateş’i mahkemeye geçte olsa yetiştiriyor. İpek, Ateş’i kurtarmak için yalan ifade veriyor. Hakim, Mahir komiserin Ateş’le bir derdi olduğunu anlıyor. Ateş’in, sokaklara uyuşturucu dağıtmadığını söyleyip dosyayı kapatıyor. Ancak, mahkemeye saygısızlık yaptığı için Ateş’i nezarete attırıyor. Orhan, Ateş’in ilaçları hiç bırakmadığını anlıyor.

Hekimoğlu 37. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’ten Vazgeçmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler