Ana SayfaDizilerHekimoğlu 37. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek Ateş'ten Vazgeçmiyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 37. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’ten Vazgeçmiyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 37. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş, hiçbir şey olmamış gibi hastaneye yeni gelen hastayla ilgilenmeye başlar. Aşk acısı çeken hastanın başka bir rahatsızlığı olduğunu anlayan Ateş, tanısını ekibiyle paylaşır. İpek, onun en büyük destekçisi olur. Ateş, İpek’in bu sabrını ona iltifat ederek ifade eder. Hekimoğlu 37. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. İpek, Ateş’ten vazgeçmiyor.

Salı Dizileri 2020

İpek Ateş’ten Vazgeçmiyor!

Hekimoğlu 37. bölüm 3. fragmanında; Ateş, tekrar hakim karşısına çıkıyor. Hakim, Ateş’e özgürlüğünden vazgeçecek kadar hastanın nesi olduğunu soruyor. O da, aşk acısı çektiğini söylüyor. İpek, ifadesinde Ateş’in o ilaçları kullanmadığını söylüyor. Daha sonra Ateş, nezarete atılıyor.

İşte Hekimoğlu 37. bölüm 3. fragmanı …

HEKİMOĞLU 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Orhan, Mahir komisere itirafta bulunup Ateş aleyhinde şahitlik yapmayı kabul eder. Bunu duyan İpek, ona ateş püskürür. Ateş’in, ekibi de aynı şekilde. Orhan hocanın bunu yapmasına çok kızarlar. Bu durumu öğrenen Ateş, kendisini iyice çaresiz hisseder. Birde üzerine İpek, hastaneye gelen cüce kızın tedavisini Ateş’in elinden alır.

Ateş, İpek’e kendisinin ondan ilaç için yalvarmasından önce, onun gelip kendisine yalvaracağını söyleyip evine gider. Acıdan kıvranan Ateş, ağrısını hafifletmek için kollarını keser. Kızın durumu iyice kötüleşir. İpek, Ateş’in yanına gelip ondan akıl alır. Ancak yalvarmaz.

Ateş, yinede İpek’e yardım eder. Orhan’ın, kanserden ölen bir hastasını takip eden Ateş, gidip onun ilaçlarını alır. Bunu da Orhan anlar. Ateş, kızın hastalığını anlayıp onun cüce olmadığını büyüyebileceğini onun annesine açıklar.

Genç kız, annesinin cüce olmasından dolayı büyümeyi kabul etmez. Ateş, kızın annesiyle öyle bir konuşma yapar ve kadın gidip kızının cüce olmadığı için çok şanslı olduğuna ikna eder. Orhan, Mahir komiserle buluşup, Ateş hakkında mahkeme de şahitlik yapamayacağını söyler.

Oda, bu sefer şikayetini değiştirmekten ceza yiyebileceğini söyler. Orhan. Ateş’in bir çok insanın hayatını kurtardığını, onun yatmasından kendisinin hapiste yapmasının insanlık için daha iyi olabileceğini söyler.

Hekimoğlu 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş’ten İpek’e Samimi Bir İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler