Ana SayfaDizilerMaraşlı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Savaş'ın Maraşlı'ya Karşı Oyunları Bitmiyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Savaş’ın Maraşlı’ya Karşı Oyunları Bitmiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Maraşlı 6. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Celal, kızını bu hale getirenlerle Mahur’un ailesiyle bir ilgisinin olduğunu anlar. Savaş’ın da, işin içinde olduğunu anlayan Celal, doğru yolda olduğunu bilir. Mahur, Celal’in evine gidip Zeliş’le yakından ilgilenir. Celal’e, minnettar olan Mahur, onu öper. Maraşlı 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Savaş’ın, Maraşlı’ya karşı oyunları bitmiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Savaş’ın Maraşlı’ya Karşı Oyunları Bitmiyor!

Maraşlı 6. bölüm 2. fragmanında; Zeliş, Savaş’ın markajına giriyor. Maraşlı’nın işini bitirmek için elinden geleni yapan Savaş, Mahur’u ondan uzak tutmaya çalışıyor. Ortada dönen oyunları anlayan Celal, doğru yolda olduğunu anlıyor.

İşte Maraşlı 6. bölüm 2. fragmanı…

MARAŞLI 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur, arkadaşının tanıtımına Celal’le beraber gider. Onları öyle gören Necati, Celal ile Mahur arasında bir aşk doğacağını ima eder. Tanıtımda Savaş’ında orada olduğunu gören Celal, Mahur’u oradan çıkartmak ister. Tam çıkacakları sırada ekranda annesinin Mahur’a çektiği, ama onda olmayan bir videonun yayınlandığını görür.

Videoda, Mahur’un annesi onun bir yalanın içinde yaşadığını ona, her şeyi anlatacağını söyler. Videonun tamamını izlemek isteyen Mahur, Savaş ile pazarlık yapmak durumunda kalır. Ertesi gün görülecek mahkemede Savaş, Mahur’dan şikayetçi olmamasını ister. Karşılığında o videonun onun olacağını söyler.

Necati, kendisini yanan arabada bıraktığı için babasını affetmez. Onunla yüzleşir. Ama Aziz, bu suçlamayı kabul etmez. Savaş, Mahur’dan hoşlanmaya başlar. Mahkeme görülür ve Savaş serbest kalır. Celal, Ozan’ı bulup kaçırır. Onun kızının yaralanmasıyla bir ilgisinin olacağından şüphelenir.

Ozan, Celal’e Savaş’la işbirliği yapmasının sebebinin İlhan’ın karısıyla ilişkisini öğrendiğini ve fotoğraflarını çekip kendisini tehdit ettiğini söyler. Mahur, Savaş’tan annesine ait videoyu almak için buluşur. Bu arada Celal’e bir ölüm tuzağı kurar.

Aziz’i arayıp Maraşlı’yı bulunduğu yere göndermesini ister. Celal, Mahur’un Savaş’la buluştuğu yere gitmek için yola çıkar. Savaş, Mahur’dan büyük bir seçim yapmasını ister. Ya elindeki videoyu almasını, yada Maraşlı’nın ölümünü izlemesi arasında karar vermesini ister.

Silahlı adamları gören Mahur, Celal’in arabasının içeri girdiğini görür. Celal’e, içeri girmemesi tuzak olduğunu bağırmaya başlar. Savaş, Mahur’un istediği videonun bulunduğu diski çakmakla yakıp yok eder.

Maraşlı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur Celal’e Aşık Mı Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler