Ana SayfaDizilerArıza 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Halide'yi Balaban Mı Kaçırıyor?

İlgili Postlar

Arıza 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Halide’yi Balaban Mı Kaçırıyor?

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 22. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza, Balaban’ı yakalayıp İhtiyar’a götürürken onun babasının ölüm anlarının videosunun elinde olduğunu öğreniyor. Onu İhtiyar’a teslim edip, daha sonra kaçırıyor. Balaban, İhtiyar’ın mallarını Burak’a kaçırtıyor. Ali Rıza, Burak’ı mallarla birlikte İhtiyar’ın önüne getiriyor. O sırada Haşmet ile Ali Rıza, Halide’nin kaçırıldığını öğreniyor. Halide’yi, Balaban mı kaçırıyor?

Pazar Dizileri 2020

Halide’yi Balaban Mı Kaçırıyor?

Arıza 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali Rıza, Balaban’ı bulup onu İhtiyar’a teslim ediyor. Safir, Balaban’ı konuşturmak için onu zehirli bir yılanla baş başa bırakıyor. Yılan, Balaban’ı sokuyor. Safir, elindeki panzehirle Balaban’ı konuşması için tehdit ediyor. Balaban, Ali Rıza’ya yolda babasının öldürüldüğü anların videosunun elinde olduğunu söyleyip onunla pazarlık yapıyor.

ARIZA 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Rıza, Balaban’ı Safir’in elinden kaçırıyor. Daha sonra, onun elinde olan videoyu izleyip babasını Safir’in öldürdüğünü görüyor. Balaban, serbest kalır kalmaz Burak’la buluşuyor ve İhtiyar’ın mallarını kaçırmak için plan yapıyorlar. Burak, İhtiyar’ın mallarını kaçırıp bir Rus müşteriye satıyor.

İhtiyar, aralarında birinin bilgi sızdırdığını anlıyor ve Ali Rıza ile görüşüyor. Ali Rıza, Balaban’ın kendisiyle babasının ölümüyle ilgili bilgi karşılığında kendisiyle iş birliği yapmayı teklif ettiğini İhtiyar’a anlatıyor. Ona, Balaban’la iş birliği yapmış gibi davranacağını ve mallarını bulup getireceğini söylüyor.

Bu arada Halide, Ali Rıza’nın evlenme teklif etmemesine içerliyor. Ali Rıza, tam Halide’nin umutsuzluğa kapıldığı anda taksiyle onu alıp ona evlenme teklif ediyor. Halide, teklifi kabul edip babasıyla konuşuyor. Haşmet, Ali Rıza’nın ailesinin gelip onu istemesini istiyor. Balaban, Burak’tan sattığı malları tekrar kaçırmasını istiyor.

Burak, Ruslara sattığı malın depodan çalıp çıkarıyor. Yolda Ali Rıza ile Murat, onların önünü kesiyor. Burak, abisinin kendisine güvenmeyip takip ettirdiğini öğrenince çok üzülüyor. Ali Rıza, Burak’ı da alıp İhtiyar ve heyetin önüne çıkarıyor. O sırada, Haşmet ile Ali Rıza’nın telefonuna Halide’nin elleri kolları bağlı bir şekilde olan bir fotoğrafı geliyor.

Arıza 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rukiye’den Ali Rıza’ya Büyük İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler