Ana SayfaDizilerKefaret 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Arzu'yla İş Birliği Yapıp Elif'i...

İlgili Postlar

Kefaret 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Arzu’yla İş Birliği Yapıp Elif’i Mi Kaçıracak?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kartal, Cansu’nun karşılığında fidye istiyor. Ahmet, Arzu’nun kaçmasına yardım ediyor. Sinan, ekibiyle birlikte Cansu’yu buluyor. Zeynep, önce Sude’yle konuşup onun annesi olmadığını söylüyor. Daha sonra Cansu’ya, onun yıllar önce kaçırılan kızı Elif olduğunu söylüyor. Ahmet, Arzu’yla iş birliği yapıp Elif’i mi kaçıracak?

Pazar Dizileri 2020

Ahmet Arzu’yla İş Birliği Yapıp Elif’i Mi Kaçıracak?

Kefaret 14. bölüm 1. fragmanında; Meltem, Ahmet’i aramak için Zeynep’in yanına geliyor. Ahmet’in, orada olmadığını görünce, onun Arzu’nun yanında olabileceğini düşünüyor. Zeynep, Ahmet’in kızını kaçıran biriyle onun birlikte olmasına ihtimal bile vermiyor. Sosyal hizmetler Zeynep’in koruyucu aile talebini ret ediyor. Arzu, Ahmet’le konuşup kızını son kez görmek istiyor.

İşte Kefaret 14. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Cansu’nun kaçırıldığını öğrendikten sonra Sinan’a durumu bilip kendisine anlatmadığı için çok kızıyor. Ondan kızını bulmasını ve sonrasında onu bir daha görmek istemediğini söylüyor. Kartal, Cansu’yu Zeynep’in evinin yakınındaki kulübeye götürüyor. Oradan Arzu’yu arayıp ondan bir milyon dolar fidye isityor.

Arzu, Ahmet’e bir not bırakıyor ve ondan kendisinin kaçmasına yardım etmesini istiyor. Fidyeyi vermek için çıkan Arzu, bir motosiklete binip kaçırıyor. Sinan, Arzu’nun kaçmasına Ahmet’in yardım ettiğini onun bıraktığı nottan öğreniyor. Cansu’yu alıkoymak suçundan Mehmet ve ona yardım edenler tutuklanıyor.

Ahmet’de, Arzu’ya yardım etmekten göz altına alınıyor. Sinan, Kartal’ın telefon sinyalinden yerini buluyor. Zeynep’te, kulübeye gidiyor ve orada Cansu’yu buluyor. Kartal, Zeynep’le Cansu’yu bağlayıp ormana götürüyor. Sinan, onları buluyor ve Kartal’ı yakalıyor. Zeynep, Sude’ye onu doğurmadığını ama onu çok sevdiğini ve asla bırakmayacağını söylüyor.

Cansu’ya da, onun yıllar önce kaçırılan kızı Elif olduğunu anlatıyor. Elif, ağlamaya başlıyor ve Arzu’ya gitmek istediğini söylüyor. Zeynep, basın açıklaması yapıyor ve Elif’in bulunduğunu ama Sude’yi kesinlikte bırakmayacağını söylüyor. Ahmet’de, kızını görmeye geliyor. O sırada Ayşe, kapıya polislerin geldiğini söylüyor.

Kefaret 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kızını Kurtarayım Derken Kartal’ın Eline…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler