Ana SayfaDizilerKefaret 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kızını Kurtarayım Derken Kartal'ın Eline...

İlgili Postlar

Kefaret 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kızını Kurtarayım Derken Kartal’ın Eline Düşüyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kefaret, 13. yeni bölümüyle 14 şubat pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinan, Ahmet’in evine gidip Arzu’yu, Elif’i kaçıran Zeki’ye yardım ve yataklıktan tutukladığını söyler. Mehmet, Meltem’in, Ahmet’ten intikam almak için Elif’i kaçırdığını söyler. Zeynep, Meltem’in üzerine yürür. Ahmet’de, Meltem’e öfkelenir. Zeynep, bu işe bulaşan herkesten hesap soracağını söyler. Kefaret, 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, kızını kurtarayım derken Kaltal’ın eline düşüyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Kızını Kurtarayım Derken Kartal’ın Eline Düşüyor!

Kefaret 13. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, Elif’in gerçek kızı olduğunu öğrenip kendisine söylemediği için ona çok öfkeleniyor. Ayrıca Ayşe’ye, gerçekleri bilip kendisini bir piyon gibi kullandığı için ondan bunun hesabını ve bu işe karışan herkesten hesap soracağını söylüyor. Zeynep, Elif’in yerini buluyor. Ancak, Kartal onu da rehin alıyor.

İşte Kefaret 13. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Cansu’nun sevdiği yemekleri görünce onun kendi kızı olduğundan şüphelenmeye başlar. Sinan, gerçekleri bildiği halde Zeynep’e Cansu’nun Elif olduğunu Kartal operasyonunun bitirdikten sonra söylemeyi bekler. Nasıl olsa Arzu, Ahmet’in evinden dışarı çıkamaz.

Cansu, Zeynep’in evinde güvenliğini sağlayıp Kartal’ın onu bulmasına engel olur. Zeynep, Cansu’nun çocukluğunda büyük travmalar yaşadığını ondan öğrenir. Onun yatma şekli ve kolundaki yara izinden onun kendi kızı olduğundan emin olur. Hem Sude’nin, hem de Cansu’nun saç tellerini alıp DNA testi yaptırır. Sinan, Arzu ile görüşmek için Ahmet’in evine girip çıkar.

Ahmet’in, Zeynep’i Sabri’yle ilişkisi olduğunu zannettiği imzalı kitabı gören Sinan, imzalı sayfayı alır. Ayşe’den aldığı Sabri’nin imzalı kitaplarındaki yazılarla inceletir ve o yazının sahte olduğunu öğrenip Meltem’in karşısına çıkar. Sinan, Meltem’i köşeye sıkıştırınca oda, Alp beyin eve geldiğini onun eve koymuş olabileceğini söyler.

Kartal’ın, sevkıyatına Sinan ve ekibi baskın yapar. Yaralı kurtulan Kartal, yolda Mehmet’i görüp takip eder ve Cansu’nun Zeynep’in evinde olduğunu anlar. Cansu ile Sude, ormanda yürürken kaybolur. Kaltal, Cansu’yu kaçırır. Zeynep, DNA sonucunu alıp Cansu’nun Elif olduğundan emin olur.

Kefaret 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif’i Kimlerin Neden Kaçırdığı Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler