Ana SayfaDizilerKardeşlerim Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Kardeşlerim Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımcılığını NGM’nin üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme aldı. Kardeşlerim dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni fragmanı yayında.

Cumartesi Dizileri 2020

Kardeşlerim Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Büyük bir merakla beklenen Kardeşlerim dizisi, ilk bölümüyle 20 şubat cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin başrollerini, Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt MeteFadik Sevin AtasoyAhu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaşıyor. Kardeşlerim dizisinde, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getirecek.

İşte Kardeşlerim dizisinin 1. bölüm fragmanı…

KARDEŞLERİM DİZİSİ HAKKINDA!

Yapımcılığını NGM’nin üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme aldı. Usta oyuncu Celil Nalçakan, dizide 42 yaşında Akif Atakul, isimli kişiyi canlandırır. Akif, dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun bir insanı canlandırır.

Kötü olduğu kadar, tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü olan bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey ve kuralı olmayan bir adamı canlandırır.

Suzan Manyaslı karakteri ise, Ahu Yağtu canlandırır. Suzan, 34 yaşında hoş, bakımlı ve çekici bir kadındır. Kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarıda ararken oldukça kırılan, yaşadıklarıyla kendini yeniden keşfedecek, geçmişin sırlarıyla yüzleşecek olan duygusal kadındır.

 Kardeşlerim Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler